Struktura článku na blogu SEO

Vyberte název
Konečný název příspěvku na blogu SEO si můžete vybrat po napsání celého textu. Vždy ale začněte s představou názvu . Potřebujete koncept, který vám umožní jasně porozumět ústřednímu tématu, o kterém se bude diskutovat. Název musí vždy vést čtenáře k pokračování ve čtení. Pamatujte, že pokud název funguje, váš blogový příspěvek optimalizovaný pro SEO se otevře a přečte.

Napište článek

Toto je ta nejpodstatnější část, když píšete článek na blog optimalizovaný pro SEO: zde černé na bílém vložíte to, co jste nasbírali v přípravné fázi . Nad tématem jste přemýšleli, podrobně jste jej rozebrali. Uvedli jste určité aspekty do kontextu a zeptali jste se sami sebe, proč uživatel toto téma na webu vyhledává. Prostudovali jste jeho záměr vyhledávání a zúžili klíčová slova, která uživatel používá ve vyhledávačích. Nyní jste připraveni navrhnout části, které tvoří váš SEO článek.

Rozdělte text do odstavců, aby bylo čtení článku přehlednější a méně těžkopádné. Vždy si myslete, že čtení webového článku se liší od čtení knihy nebo tištěného článku.

Zkraťte období

Zuďte co nejméně upovídaní. Vyvarujte se nadbytečných konceptů, obratů a forem, které jsou příliš složité na to, aby prodloužily příběh. Jděte rovnou k věci, čtenář se chce rovnou dostat k odpovědi, kterou hledá. Lidské oko (a mysl) reaguje jinak a vy se budete muset ze všech sil snažit, aby bylo čtení pohodlnější a svižnější.

 Obrázky, videa nebo tabulky

Po vytvoření prvního konceptu obsahu článku na blogu Knihovna telefonních čísel obohaťte text . Umístění obrázků do celého vašeho článku SEO pomáhá čtenáři odpočinout si od čtení a posílit koncepty, které se naučí z vašeho příspěvku. To, co odborníci na uživatelskou zkušenost nazývají „rytmus webové stránky“. V závislosti na typu webového článku, který píšete, může být stejně účinné zahrnout vysvětlující video nebo tabulku dat , které podporují vaši práci nebo informace.

Knihovna telefonních čísel

V 99,9 % případů váš blogový příspěvek SEO ještě není připraven k publikování. Nenechte se chytit ve spěchu. Jsem si jistý, že mezi řádky textu je alespoň jeden překlep , jedna Također smo procijenili autoritet njihove domene nepřesnost , jeden špatný přízvuk, jedna příliš mnoho (nebo chybějících) čárek. Znovu si přečtěte, co jste právě vytvořili, s čistou myslí. Pokud je vaše mysl plná myšlenek o tom, co jste právě napsali, je lepší nechat myšlenky usadit se a číst to s čerstvou myslí. Odhalíte tak slabá místa SEO článku a zvýšíte jeho efektivitu.

Dobře, výše jsme viděli  základních kroků pro psaní článku na blog.

Raději jsem vám je hned ukázal, abyste měli představu kcrj o čase a způsobech, které jsou potřeba k vytváření obsahu pro web. Už jste si měli uvědomit, že to není zrovna procházka růžovým sadem! A později vám řeknu, kolik času zabere napsat dobrý článek na blog.

Chcete-li vytvořit blogový příspěvek SEO, který přináší výsledky, pokud jde o návštěvnost uživatelů , musíte svůj obsah navrhnout a napsat podle konkrétních technik.

Nyní vám ukážu, jaká je struktura optimalizovaného článku na blogu. Tedy vše, co by v jeho architektuře nikdy nemělo chybět. Mluvím o prvcích, které umožňují, aby váš příspěvek na blogu byl v očích čtenáře soudržný. Ale také pro vyhledávače a SEO optimalizaci.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *