Navštivte konkrétní nebo podrobnou stránku

5. Výzva k akci nebo závěr
Víte, proč většina článků na firemním blogu nefunguje?

Protože nemají ŽÁDNÝ účel ani cíl. Mnoho lidí píše články, které i když mají kvalitní informace, nepožadují po čtenáři určitou akci. To znamená, že nemají interní výzvu k akci (CTA).

Co je to výzva k akci?
Call to Action neboli CTA doslova znamená výzvu k akci. Je to pozvání udělat něco specifického a jedinečného.

Tato akce může být:

Přihlaste se k odběru newsletteru
Sdílejte článek
Připojte se ke skupině na sociálních sítích
Jakoukoli další akci, kterou chcete, aby čtenář v tu chvíli provedl.
Proč je dobré a správné zkusit vložit CTA do svého článku na blogu?

Pokud nabízíte hodnotu a kvalitu, ale nechcete po čtenáři malou akci, je to promarněná příležitost vybudovat si s ním dobrý vztah . Pokud CTA nezahrnete, čtenář přijde na váš blog, přečte si obsah, který potřebuje, a navždy odejde. A nejhorší je, že ve většině případů se to už nikdy nevrátí. Pomocí výzvy k akci můžete udržet novou čtečku připojenou k vašemu blogu nebo značce. Budete ho moci vést vaší marketingovou cestou a navázat s ním vztah vzájemné důvěry a zájmu.

Nemáte se čtenáře na co zeptat?

Napište však důstojný závěr článku na blogu .
Pokud jste argumentovali tezi, zakončete ji svými myšlenkami (možná se zeptejte čtenáře na jeho názor).

Je to trochu jako školní esej : musíte najít adekvátní Seznamy faxů a stylisticky správný – způsob, jak pozdravit ty, kteří vám věnovali 5/10 minut svého času. Kolikrát ti to učitel řekl?

Seznamy faxů

6. Obrázky
Vkládání obrázků do článku na blogu optimalizovaného pro Anmeldelser i betragtning af, at det primært SEO už není jen způsob, jak vyšperkovat obsah. A aby se čtenář zastavil, aby si článek prohlédl. S obrázky vytvořenými speciálně vysvětlíte vizuálně – a nejen textově – pojmy, které vyjadřujete ve svém příspěvku na blogu. To platí i pro videa. Pokud jde o psaní článku SEO, je sestavení a přiřazení značky Alt obrázkům vynikajícím postupem, aby Google a vyhledávače procházely a indexovaly obrázky ve vašem článku. Proto byste rozhodně měli hlavní klíčové slovo vložit do obrázku Alt Tag.

SEO článek pro blog alt tag image

WordPress Snadný webový marketing Nicola kcrj Onida SEO copywriter
Pokud používáte CMS jako WordPress, SEO plugin vám pomůže nastavit značku Alt vašich obrázků.
Navrhuji, abyste přejmenovali obrázek, který nahrajete do svého článku na blogu, názvem v souladu s obsahem. Vyhněte se přiřazování náhodných nebo kódovaných jmen. Použijte něco tematického, ještě lépe, pokud je přítomno klíčové slovo.

TIP : Vyhněte se krádežím obrázků z webu.

Existují desítky webů, které poskytují bezplatné obrázky, které můžete použít ve svých příspěvcích na blogu. Ale opravdu chcete svým příspěvkem na blogu něco změnit? Obrázky na burze jsou skutečně únavné. Pokud opravdu chcete sdílet uživatelskou hodnotu, vytvořte si vlastní obrázky nebo fotografie. Dnes jsou chytré telefony schopné pořizovat fantastické fotografie. Nebo pokud chcete vytvářet diagramy, schémata, sady, můžete online najít mnoho bezplatných nástrojů, jak to udělat personalizovaným způsobem.

Dalším dobrým zvykem při psaní a publikování článku na blogu je použití správných hypertextových odkazů. Odkazy! Při psaní příspěvku na blog musíte věnovat pozornost dvěma typům odkazů:

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *