Co je to lokální SEO a proč ho potřebujeme?

SEO se mění, mění se způsob vyhledávání lidí a v posledních letech se výrazně změnil i způsob, jakým uživatelé procházejí . Pro ty z nás, kteří se tomu věnují, nebo pro ty z nás, kteří chtějí své webové stránky nebo společnost vytáhnout v internetovém sektoru na maximum, se musíme neustále aktualizovat. V záležitostech SEO může tato aktualizace pocházet z  optimalizace našeho webu pomocí místního SEO . To je to, co uděláme v našem dnešním článku, protože nám to umožní být na našich webových stránkách dlouhodobě úspěšní ve vyhledávačích.

Místní SEO, co to je?

Místní SEO odkazuje na vyhledávání Koupit číslo mobilního telefonu relevantní pro uživatele na základě jeho aktuální polohy . Pokud například hledám „obchod s nábytkem“, zobrazí se obchody, které jsou blízko mého města (ano, jsem v Noveldě

 

Chcete-li si uvědomit rozměry těchto místních vyhledávání, podívejte se na související údaje:

  • Téměř 40 % vyhledávání je lokálních
  • 4 z 5 lidí vyhledávají místní informace pomocí svých mobilních telefonů

Vzhledem k tomu jsem si jistý, že se ptáte, jak Google ví, kde jsem, aby mi dal všechny tyto informace. Google je velmi chytrý a má několik nástrojů, jak zjistit, kde se uživatel provádějící vyhledávání nachází (IP, mezipaměť, účet Gmail atd.).

Spuštění lokální SEO optimalizace

Prvním krokem je vytvoření účtu Google+. Vše na Googlu se již točí kolem jeho sociální sítě a pokud chceme optimalizovat naše stránky pro lokální vyhledávání, budeme muset začít vytvořením účtu na této sociální síti. Poté a pokud Googlu sdělíme, že jsme firma s fyzickým sídlem, budeme již v rámci Google Local (co bylo dříve Google Places) a budeme moci začít s jeho optimalizací.

Koupit číslo mobilního telefonu

Po registraci se chystáme

optimalizovat  як рэдагаваць відэа ў imovie: падрабязнае кіраўніцтва для пачаткоўцаў (2024) Google Local (stránka s názvem Informace v Google Plus), která bude mít největší sílu, aby se objevila v prvních výsledcích vyhledávání.

  1. Přidejte klíčové slovo na stránku Google Local. Zajistěte, aby se vaše klíčové slovo a značka společnosti nacházely na co největším počtu webů na této stránce. Můžete to dát do názvu, do popisu atd.
  2. Definujte společnost ve správné kategorii . Google + má velké množství kategorií a podkategorií, pokud opustíme náš obchod v „obchodních domech“ nebo „prodejnách“, ztratíme možnost se lépe a věrněji umístit realitě. Mělo by jít do kategorie „obchod s nábytkem“.
  3. Multimediální obsah. Přidejte obrázky a videa o vašem obchodě, společnosti nebo restauraci, aby byl obsah pro uživatele atraktivnější a zlepšil se jeho umístění.
  4. Formát adresy . Ujistěte se, že formát btc databasees  adresy je správný a standard používaný ve vaší zemi.
  5. Povzbuďte zákazníky, aby zanechali recenze. Komentáře zlepší pozici webu a především povzbudí další zákazníky, aby přišli do vaší provozovny. Povzbuďte je, aby přidávali komentáře. K tomu můžete nabízet slevy nebo povzbuzovat lidi prostřednictvím jiných sociálních sítí. I když pokud je váš nábytek nekvalitní, je mi líto, ale SEO vám nebude moci pomoci…
  6. Vytvářejte události. S příchodem Google Local můžete vytvářet události a zvát uživatele Google+. Nemusí to zlepšit vaši pozici, ale bude to stimulovat interakci vašich uživatelů, aby dali +1 vaší stránce, komentáři atd.

Když strávíme půl hodiny na Google Local, vytvoříme a zoptimalizujeme profil. Je to jedna z nejjednodušších částí určování pozice na Google (zejména po změně na Google Local), ale ne všechny společnosti ji využívají, čímž přicházejí o velké množství místní návštěvnosti .

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *