Digitaalimarkkinoinnin alan päivitykset: lokakuu 2023

Maksullinen media
Microsoft-mainokset Snapchat My AI -sovelluksessa
Microsoft-mainokset näkyvät Snapchatin My AI -sovelluksessa osana sen Ads for Chat -sovellusliittymää, ja se on yksi mahdollinen vastaus kysymykseen, kuinka chattiin keskittynyt tekoäly voitaisiin kaupallistaa. Kaikki mobiililaitteisiin ja Microsoftin julkaisijaverkostoon tarkoitetut Microsoft-mainoskampanjat voivat näkyä Snapchat My AI -sovelluksessa.

Microsoft lisää myös kaksi automaattista hintatarjousstrategiaa, maksimoi konversiot ja CPA-tavoitteen, lokakuussa, mikä vastaa Googlen hintatarjousstrategioita.

Google ottaa käyttöön automaattisesti luodun mainostuen
Google on julkaissut laajalti ominaisuuden, joka luo automaattisesti mainosten otsikot ja kuvaukset mainostajien toimittamien viestien lisäämiseksi. Tämä asetus edellyttää ottamista käyttöön, ja se on suunniteltu parantamaan mainoksen osuvuutta näyttämällä mainosviestejä, jotka vastaavat jokaista käyttäjää ja kyselyä. Se tarkoittaa kuitenkin myös sitä, että Google luo viestejä puolestasi verkkosivustosi tietojen perusteella, joten kannattaa seurata tarkasti, jos päätät ottaa sen käyttöön.

Meta alkaa testata Meta Verified -nimitystä

Meta tarjoaa tilauspohjaisen Meta Verified -merkin brändeille, laajennuksen aiemmin sisällöntuottajille suunnattuun ohjelmaan ja X:ssä (entinen Twitter) tarjotun vahvistuspeilin. Sen lisäksi, että he valvovat Meta Verified -yrityksiä toisena henkilönä esiintymisen varalta ja tarjoavat päivitetyn tuen, he asettavat tällaiset yritykset etusijalle Instagramin, Facebookin ja WhatsAppin hakutuloksissa. Meta Verified on ollut sisällöntuottajien saatavilla tämän vuoden alusta lähtien.

SEO
Google julkaisi syyskuussa 2023 hyödyllisen sisältöpäivityksen
Google on virallisesti saattanut päätökseen syyskuun 2023 hyödyllisen sisällön päivityksen , joka kattaa kahden viikon ajanjakson 14. syyskuuta – 28. syyskuuta, ja vahvistus tulee 28. syyskuuta. Erityisesti tämä käyttöönotto on aiheuttanut merkittäviä muutoksia SEO-yhteisön sijoituksissa.

Tämä päivitys sisältää useita muutoksia Googlen ohjedokumentaatioon, mukaan lukien päivitetty luokitusjärjestelmä ja keskittyminen kolmansien osapuolien sisällön vähentämiseen. Se korostaa käyttäjille aidosti hyödyttävän sisällön merkitystä ja estää käytännöt, kuten sisältöpäivämäärien muuttamisen tai hätiköityjen sisällönmuutosten tekemisen.

Viime kädessä Google haluaa Päivitetty puhelinnumero 2024 maailmanlaajuisesti kaiken sisällön olevan käyttäjälähtöistä eikä sitä kirjoiteta ikään kuin se yrittäisi kohdistaa hakukoneisiin. Tässä on Googlen kysymyksiä, joiden avulla voit arvioida, onko sisällöstäsi hyötyä käyttäjille:

Päivitetty puhelinnumero 2024 maailmanlaajuisesti

Onko sisältö ensisijaisesti houkutteleva ihmisiä hakukoneista eikä ihmisille tehty?

Tuotatko paljon sisältöä eri aiheista toivoen, että osa siitä voisi toimia hyvin hakutuloksissa?
Käytätkö laajaa automaatiota sisällön tuottamiseen monista aiheista?
Teetkö lähinnä yhteenvedon siitä, mitä muilla on sanottavaa, lisäämättä paljon arvoa?
Kirjoitatko asioista vain siksi, että ne Sankcije mogu biti privremene ili trajne i razlikuju näyttävät trendikkäiltä, ​​etkä siksi, että kirjoittaisit niistä muuten olemassa olevalle yleisöllesi?
Jättääkö sisältösi lukijoille tunteen, että heidän on tehtävä haku uudelleen saadakseen parempaa tietoa muista lähteistä?
Kirjoitatko tietylle agb directory sanamäärälle, koska olet kuullut tai lukenut, että Googlella on ensisijainen sanamäärä? (Ei, emme).
Päätitkö siirtyä johonkin niche-aihealueeseen ilman todellista asiantuntemusta, mutta sen sijaan lähinnä siksi, että luulit saavasi hakuliikennettä?
Lupaako sisältösi vastata kysymykseen, johon ei todellisuudessa ole vastausta, kuten ehdottaa, että tuotteelle, elokuvalle tai TV-ohjelmalle on julkaisupäivä, jos sitä ei ole vahvistettu?
Ole rehellinen sisällöllesi ja käytä näitä kysymyksiä selvittääksesi, noudattaako sisältösi Googlen ohjeita. Jos huomaat negatiivisia vaihteluita sijoituksissasi viimeisen kuukauden aikana, pane merkille, millä sivuilla näyttökerrat ja sijoitukset ovat laskeneet, ja hio näiden sivujen arviointia.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *