Tip til redigering af modelfotos til begyndende fotoredigerere

Hvis du antager, at du udfylder som repræsentationsfotograf, kan du tilføje disse modelfotoredigeringstips til Photoshop og Lightroom til dit værktøjsrum. Hvis du antager, at du bestræber dig på at blive en ekspert, skal du ikke overdrive og holde alt rimeligt. Der er mange værdifulde fotoforbedringsprocedurer, som du vil dominere.

Top 10 modelfotoredigeringstricks til Lightroom og Photoshop

Ved hjælp af disse modelfotor Faxlister edigeringstips kan du ændre dine billeder fuldstændigt uden at læse op i Photoshop og Lightroom i lang tid. Du kan gøre dine billeder som skinnende magasinbilleder ved at anvende disse påvirkninger og ændre skyggeområder.

 

Faxlister

Brug den helbredende børste korrekt

Prøv at bruge Healing Brush Kial Elekti La Plej Bonan Flughavenan Limuzinon de Muskoka?  Tool i stedet for Spot Healing Brush, da det er mere præcist og gør det muligt at vælge inspicerende fokus. Det vil hjælpe dig med at fjerne hudpletter.

Det er praktisk, når du vil rette op på bumser eller knæk. Denne børste er ligeledes ideel til foundationredigering. For at studere denne metode, se denne gratis videoinstruktionsøvelse.

Tip til modelfotoredigering

1. Arbejd med klonstempel for at gøre lysere eller mørkere

Vi opfordrer dig til at bruge klonstem yeezy 350 boost v2s pelsættet til at lette kedelige billeder. De fleste fotografer anvender det for at forbedre foundationen eller fjerne hudfejl. Tilføj bogmærke til vores artikel om modelfotoredigeringstips til begyndere fotoredigerere.

Du vil indstille klonstempelets ligetilhed til 15 % og øge det, hvis det er vigtigt. Det foreslås at bruge dette apparat på områder uden små finesser eller komplekse overflader.

Med hensyn til hudkorrektion er dette stempel fantastisk, hvis du ikke har mulighed for at udføre Frequency Separation. Det hjælper med at blande ændringer, mens du klipper væk på himlen eller redigerer ligetil eksempler.

2. Vide, hvordan man undviger og brænder

Du kan bruge undvige- og forbrugssættet på mange måder, men det er vigtigt at anvende disse enheder med høj nøjagtighed. Lav nye lag for at prøve forskellige ting med dette valg, og husk at navngive dem, så du kan finde dem hurtigt kort tid senere. Du kan bogmærke vores artikel om modelfotoredigeringstips til begyndere fotoredigerere.

Du kan bruge disse enheder til at redigere skygger, mellemtoner og funktioner. Og du kan tilføje mere dybde til dine billeder ved at anvende bemærkelsesværdige fremskridtseffekter. På grund af denne gratis videoinstruktionsøvelse vil du langt om længe forstå arbejdet med Dodge and Burn i Photoshop.

3. Leg med lagmasker

Forudsat at du ønsker at anvende specifikke påvirkninger på dit billede, er det afgørende at garantere, at dit ønskede område kan blive påvirket. Prøv at bruge lagomslag til at vælge ethvert stykke af et billede, du vil forbedre.

Hvis du vil ændre tone eller fordybelse, kan lagovertræk være meget praktisk. Da nuancen af ​​huden på alle fire er unik, er lagslør bydende nødvendigt for uafhængig redigering af forskellige kropsdele. Se denne gratis videoinstruktionsøvelse for at finde ud af, hvordan du kan bruge dem.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *