Sejlads i Grækenland Sejlads Tips til sejlferie ofte stillede spørgsmål

For bareboat-charter i Grækenland er mindst et gyldigt certifikat (egnet til det chartrede fartøj) obligatorisk. En kopi af licensen skal sendes sammen med reservationsbekræftelsen, og originalen skal fremvises ved basen, før din sejlferie begynder.

 

Ofte stillede spørgsmål om sejlads i Grækenland

  • Hvor meget koster det Industri e-mail-liste  at chartre en sejlbåd i Grækenland?
  • Hvor lang er sejlsæsonen i Grækenland?

Industri e-mail-liste

 

Hvis jeg ikke har noget sejlercertifikat, hvad kan jeg gøre for at chartre en yacht hos dig?

 

Medmindre du vil have  Postuloj de Efika Oficeja Purigado-Provizantoj  tid til at lave nogle lektioner til at ansøge om sejlerbrevet, er den eneste ligetil måde at ansætte en skipper.

Prisen for at ansætte en skipper er 200 euro pr. dag plus mad og drikkevarer. At hyre en skipper til dit charter i Grækenland er en god måde at sikre, at du får mest muligt ud af dine sejldage.

Skippere

Skippere hyres af MY yeezy 350 boost v2s  HOLIDAYS og hver enkelt af dem har stor erfaring med at sejle på de græske øer såvel som i udlandet. Vores skippere taler flydende engelsk og vil være i stand til at foreslå passende rejseplaner til din yachtferie på de græske øer, baseret på dine ønsker og præferencer, men altid under hensyntagen til de fremherskende vejrforhold.

Hvad skal jeg gøre under check-in/check-out af yachten?

 

Vores personale venter på dig for at byde dig velkommen ved ankomsten. Du vil få en omfattende og detaljeret opgørelse over yachten med detaljer om, hvor alt er. Ud over den fortrolighed, som vores personale vil gøre til dig, vil du modtage en detaljeret manual med info og tips.

Dykkerrapport

Ideen er at give dig chancen for at blive fortrolig med yachten i dit eget tempo. Du vil også få udleveret en dykkerrapport og en skrogskaderapport ledsaget af en undervandsvideo af certificeret dykker f, som du bør kontrolleres for at bekræfte, at der ikke er nogen grundstødning eller andre skrogskader på yachten af ​​tidligere kunde.

Efter afslutning af yachtkontrol, inventarbekræftelse og bekendtgørelse, vil du underskrive acceptrapporten  . vil blive udført af vores personale, så det eneste du skal huske er at tage det officielle charterfest med dig. Indtjekningen tager normalt mellem 1 og 2 timer.

Tjek ud

 

Udtjekningen finder normalt sted den sidste aften i dit charter. Et medlem af vores personale vil være der for at hjælpe dig med at fortøje, når du vender tilbage. Du bedes venligst informere os et par timer før din hjemkomst. Det er tilrådeligt at være tilbage i hjemmehavnen senest kl. 17.00 dagen før udgangen af ​​dit charter, så du kan gå over yachten med vores team.

Informer venligst vores basepersonale om eventuelle problemer, du måtte være stødt på, og lad os vide, hvis noget er gået tabt eller beskadiget. På denne måde hjælper du os med at sikre, at alt kan håndteres til næste charter rettidigt. En dykker vil inspicere yachtens skrog og udsende en rapport. Vær opmærksom på, at yachten også skal tankes op. Udtjekningsproceduren vil tage op til en time.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *