Εμπλουτισμένα SMS: χρήσεις, πλεονεκτήματα και ενδιαφέροντα

Εμπλουτισμένα SMS Η χρήση των smartphone και οι πρακτικές που. Oχετίζονται με αυτά δεν είναι πιθανό να μειωθούν ολοένα και περισσότερο στην καθημερινή μας ζωή. Σημειώνουμε επίσης μια αύξηση στη μέση ημερήσια χρήση του smartphone σας. Επομένως, οι καμπάνιες SMS έχουν μεγάλες προοπτικές προβολής και αναγνωσιμότητας μπροστά τους! Ιδιαίτερα αποδοτικά, επωφελούνται πάντα από ποσοστό ανοίγματος άνω του 97%. Ωστόσο, ένα μήνυμα πρέπει να είναι συνοπτικό: 1 SMS = 160 χαρακτήρες.

Εάν μπορείτε να στείλετε πολλά μηνύματα κειμένου. Aυτό μπορεί να μην είναι αρκετό ή επαρκές για την παροχή των πληροφοριών που θέλετε!

Για να ενισχύσετε τις δυνατότητες των SMS σας . Yιατί να μην τα εμπλουτίσετε εισάγοντας συνδέσμους προς τον ιστότοπό σας, ένα. PDF ή ακόμα και τη θέση σας στους Χάρτες Google; Το SMSup, η λύση σας για την αποστολή. Eπαγγελματικών SMS , περιγράφει λεπτομερώς όλα τα πλεονεκτήματα του εμπλουτισμένου. SMS, τις χρήσεις του και το ενδιαφέρον του για τη στρατηγική επικοινωνίας σας.

Γιατί να εισάγετε έναν συντομευμένο σύνδεσμο στο SMS σας;

Μοιραστείτε περισσότερες πληροφορίες Ειδικός επικεφαλής χωρίς επιπλέον κόστος
Τι θα γινόταν αν μπορούσατε να πείτε περισσότερα, πληρώνοντας μόνο ένα ή δύο μηνύματα κειμένου; Αν θέλετε να βελτιστοποιήσετε τα SMS σας μεταδίδοντας περισσότερες πληροφορίες , κείμενα, εικόνες ή βίντεο, χωρίς να χρειάζεται να πληρώσετε περισσότερα για την καμπάνια σας, είναι καλό, το εμπλουτισμένο SMS και το κλασικό SMS έχουν ακριβώς το ίδιο κόστος.

Ειδικός επικεφαλής

Απλοποιήστε τη μετάβαση στη δράση

Η αποστολή ενός συνδέσμου μέσω SMS θα διευκολύνει την ανάληψη δράσης και θα μειώσει τα βήματα στο ταξίδι του , καθώς θα χρειαστεί μόνο ένα κλικ για να συναντήσει ο πελάτης σας το περιεχόμενο που θέλετε να του επισημάνετε. Θα μπορούν έτσι να έχουν εύκολη πρόσβαση στον ιστότοπό σας ηλεκτρονικού εμπορίου, στον λογαριασμό σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή ακόμα και στο PDF σας, ανάλογα με τον στόχο που έχετε θέσει για την εμπλουτισμένη καμπάνια SMS σας.

Αποκτήστε χαρακτήρες

Δεδομένου ότι ένας σύνδεσμος είναι γενικά αρκετά μεγάλος, η συντόμυσή του σάς επιτρέπει να μειώσετε τον αριθμό των χαρακτήρων που χρησιμοποιούνται ! Επιπλέον, η συντόμευση μιας προσαρμοσμένης διεύθυνσης URL παρέχει καλύτερη αναγνωσιμότητα του συνδέσμου , μειώνοντας τον κίνδυνο να εκληφθεί ως σύνδεσμος ανεπιθύμητης αλληλογραφίας.

Προσεγγίστε το κοινό σας

Μπορείτε να κάνετε κλικ στους συνδέσμους ba leads από οποιοδήποτε smartphone και λειτουργικό σύστημα (ios, android κ.λπ.). Το ποσοστό κλικ σε ένα εμπλουτισμένο SMS είναι σχεδόν 20% σε σύγκριση με περίπου 5% για συνδέσμους που βρίσκονται σε ένα email.

Μετρήστε τον αντίκτυπο των καμπανιών σας

Όλοι οι συντομευμένοι σύνδεσμοι από την Diversaj Specoj De Ĉokolada Bombono πλατφόρμα SMS μας παρακολουθούνται και οι στατιστικές αναφορές είναι διαθέσιμες στον προσωπικό σας χώρο. Ένα πραγματικό πλεονέκτημα για την αξιολόγηση της ισχύος των καμπανιών σας και του ενδιαφέροντος που δείχνουν οι παραλήπτες σας.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *