Πώς οι συσκευές απομακρυσμένης παρακολούθησης ασθενών μπορούν να αυξήσουν τα έσοδά σας

Πώς οι συσκευές απομακρυσμένης  Τι είναι οι στροφές ανά λεπτό και πώς ήρθε στο προσκήνιο
Το RPM είναι μία από τις μεθόδου.  παροχής ενός ευρύτερου τομέα τηλευγείας, που επιτρέπει στο. How ιατρικό προσωπικό να παρακολουθεί την υγεία των ασθενών εκτός. How καθιερωμένων κλινικών ρυθμίσεων με τη βοήθεια συνδεδεμένων συσκευών που συλλέγουν φυσιολογικά δεδομένα. Μερικές φορές συγχέονται με άλλους τύπους τηλευγείας, οι βασικές υπηρεσίες. RPM δεν απαιτούν εικονικές επισκέψεις γιατρού ή αλληλεπιδράσεις. How ήχου ή βίντεο.

Η προσέγγιση RPM λειτουργεί καλά

για την παρακολούθηση και την προληπτική διαχείριση χρόνιων παθήσεων και βελτιώνει εντυπωσιακά τη φροντίδα των ηλικιωμένων. Τα τμήματα επειγόντων περιστατικών το χρησιμοποιούν για εικονική διαλογή ασθενών που βοηθούνται από παραϊατρικό προσωπικό στη σκηνή και είναι επίσης ένα πολύτιμο εργαλείο για μετεγχειρητική αποκατάσταση στο σπίτι. Το RPM δεν μπορεί να είναι λιγότερο αποτελεσματικό από τη συμβατική παρακολούθηση ασθενών στο χώρο περίθαλψης, εξοικονομώντας πόρους και αυξάνοντας την πρόσβαση στην υγειονομική περίθαλψη.

Παρόλο που η πρακτική παρακολούθησης της υγείας πέρα ​​από τις νοσοκομειακές ρυθμίσεις υπάρχει εδώ και δεκαετίες, έγινε επείγουσα αναγκαιότητα για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19 και των περιορισμών της. Οι δημόσιες εντολές για παραμονή στο σπίτι και οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί προκάλεσαν την ταχεία υιοθέτηση και την εκτεταμένη χρήση του RPM από τους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης.

Σύστημα απομακρυσμένης παρακολούθησης ασθενών

Πώς λειτουργεί το RPM: Υλικό και λογισμικό

Καθώς οι ασθενείς αλληλεπιδρούν. How άμεσα με τις συσκευές RPM Βιβλιοθήκη αριθμών τηλεφώνου  και πρέπει να τις χρησιμοποιούν με συνέπεια. S για το μέγιστο αποτέλεσμα, οι κατασκευαστές προσπαθούν να διασφαλίσουν ότι είναι φιλικές προς το χρήστη. O μικροσκοπικές και ενσωματωμένες στην καθημερινή ζωή. Μερικές από τις πιο ευρέως χρησιμοποιούμενες ιατρικές. P συσκευές RPM περιλαμβάνουν συσκευές παρακολούθησης αναπνοής. L και καρδιάς, περιχειρίδες αρτηριακής πίεσης, γλυκόμετρο, παλμικό. P οξύμετρα, ψηφιακές ζυγαριές και παραδοσιακά θερμόμετρα.

Βιβλιοθήκη αριθμών τηλεφώνου

Επιπλέον, το λογισμικό διαγνωστικών

εφαρμογών με τη μορφή εφαρμογής για. P κινητά (που Πρέπει να δημιουργήσετε ορατότητα  απουσιάζει στην περίπτωση κινητών συσκευών RPM) μπορεί. S να αναλύσει τα δεδομένα και να παρέχει ειδοποιήσεις παρέμβασης και συμβουλές θεραπείας σε πραγματικό χρόνο. Τα αρχεία είναι άμεσα προσβάσιμα στους ασθενείς, τους φροντιστές και τους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης για τη λήψη γρήγορων και ακριβών αποφάσεων.

Οφέλη RPM: Οικονομικά και πέρα

Η αξία της υιοθέτησης RPM έχει συζητηθεί ευρέως τα adb directory τελευταία χρόνια. Ας δούμε τα βασικά οφέλη της απομακρυσμένης παρακολούθησης ασθενών, εστιάζοντας στο πώς μπορεί να δημιουργήσει νέα έσοδα για έναν οργανισμό υγειονομικής περίθαλψης. Συγκεκριμένα, τα έσοδα είναι μόνο μέρος της εξίσωσης εάν θέλετε να υπολογίσετε την απόδοση της επένδυσής σας σε ένα σύστημα RPM: η απόδοση αποτελείται από όλα τα κέρδη που μπορείτε να περιμένετε, συμπεριλαμβανομένων των εσόδων που παράγονται, των εξοικονομήσεων και άλλων έμμεσων, μη χρηματικών πλεονεκτημάτων .

Βιβλιοθήκη αριθμών τηλεφώνου

Self Service και Mobile Money

Self Service και Mobile Money Με τις αυξανόμενες προοπτικές των νέων εταιρειών fintech και την έλευση προηγμένων παρόχων ψηφιακών πληρωμών, παραμένει σημαντική […]

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *