Pienyritysten markkinointitrendit, joita kannattaa seurata vuonna 2024 (ladattava raportti)

TL;DR: Jaamme näkemyksemme kymmenen tärkeimmistä markkinointitrendeistä, joita kannattaa seurata vuonna 2024, sekä ilmaisen ladattavan raportin, joka on täynnä tehokkaita oivalluksia ja tilastoja, jotka tukevat markkinointistrategiaasi tänä vuonna ja sen jälkeen.

Markkinointi sellaisena kuin sen tunnemme kehittyy ennennäkemättömällä vauhdilla. ChatGPT:n ja lyhyiden videoiden noususta Threadsin ja raskaiden sosiaalisten suodattimien nopeaan laskuun 2023 toi suuria muutoksia pienyritysmarkkinointiin. Vuoteen 2024 lähdettäessä pienyritysten on nyt aika päästä eteenpäin nousevista trendeistä ja ymmärtää, mihin keskittyä pyrkimyksensä parhaiden tulosten saavuttamiseksi.

Jos olet pienyrityksen omistaja tai markkinoija, jatka lukemista. Jaamme näkemyksemme vuoden 2024 tärkeimmistä trendeistä, joita sinun tulee huomioida Flodeskin jäsenten ja tiimimme kuumilla otteilla. Ja auttaaksemme sinua saavuttamaan tähän mennessä parhaan liiketoimintavuotesi, olemme luoneet ilmaisen ladattavan raportin, joka on täynnä arvokkaita oivalluksia ja vertailutietoja, joita voit hyödyntää sähköpostimarkkinointistrategiassasi vuonna 2024.

Pienyritysten markkinointitrendejä koskeva raportti 2024

Hanki tehokkaita oivalluksia ja sähköpostimarkkinointidataa markkinointistrategiasi edistämiseksi tänä vuonna ja sen jälkeen.

Lataa ilmainen raportti
Ennustuksemme: 10 parasta markkinointitrendiä vuonna 2024
Trendi #1: Yhteisön vetämä kasvu
Aikakaudella, jolloin epäluottamus brändiin on kaikkien aikojen huipulla, merkityksellisten yhteyksien luominen yleisöön on ensiarvoisen tärkeää. Yhteisön vetämä kasvu mahdollistaa kaikenkokoisten tuotemerkkien skaalaamisen investoimalla palvelemiinsa ihmisiin, lisäämällä suosituksia ja suusta suuhun suuntautuvaa markkinointia. “Se, mitä asiakas sanoo sinusta tänään, on paljon tärkeämpää kuin se, mitä sanot itsestäsi”, sanoo Flodeskin yhteisöpäällikkö Natalie Franke.

Nykyinen haaste on yhteisön rakentaminen sosiaalisen median alustoilla, jotka suosivat usein algoritmeja aidon sitoutumisen sijaan. Tämän seurauksena odotamme tänä vuonna näkevän enemmän yrittäjiä, jotka kohdistavat aikaa ja resursseja muihin digitaalisen markkinoinnin kanaviin, kuten sähköpostimarkkinointiin.

Sähköposti on salaisuus suhteiden syventämiseen ja yleisön kokoamiseen brändisi ympärille. Tekniikka- ja YouTube-kouluttaja LaShonda Brown sanoo: “Käytä sähköpostia paitsi arvon välittämiseen myös yhteisön rakentamiseen. Tilaajat haluavat olla mukana matkassasi.”

Merkittävien suhteiden Päivitetty puhelinnumero 2024 maailmanlaajuisesti edistämisen ei tarvitse olla liian monimutkaista tai aikaa vievää – monet pienyritykset hyödyntävät työkaluja, kuten ManyChat ja Link biomuodoissa, tuodakseen välittömästi lisäarvoa autopilotilla ja kasvattaen samalla yhteisöään.

Päivitetty puhelinnumero 2024 maailmanlaajuisesti

Trendi 2: Henkilökohtainen tekoäly

AI näyttää olevan kaikkialla. Ja vuonna 2024 kaiken tekoälyn luoman sisällön personointi inhimillisellä kosketuksella on välttämätöntä. Ihmiset kaipaavat aina yhteyttä muihin ihmisiin, joten luottamuksen ja sitoutumisen luominen yleisöön edellyttää, että sisältö tuntuu ihmiseltä, ei robotilta.

Verkkosuunnittelija ja kouluttaja Rosanna Clark lisää: “Tekoälyn luoman sisällön aikakaudella, jolloin ei ole koskaan ollut helpompaa Pou biznis ki vize yo jakaa “faktoja” ja “vinkkejä” yleisöllesi, yrityksesi TARVITSE todellisen inhimillisen tunteen ja persoonallisuuden erottuakseen joukosta vuonna 2024. Kasvotusten kameraan videosisältö osoittaa, että olet todellinen ihminen. Mutta vaikka et haluaisi olla videolla, voit muokata sisältöäsi jakamalla omia tarinoitasi ja henkilökohtaisia ​​anekdoottejasi.

Emme suosittele näkemään tekoälyä alb directory helpona ratkaisuna – sen sijaan sinun pitäisi nähdä se tapana nostaa rimaa ja luoda monipuolista sisältöä, joka kannattaa jonkun aikaa lukea. Muokkaa tekoälyn luomaa sisältöä antamaan sille persoonallista brändäystä, aitoutta ja faktojen tarkistamista. Tämä auttaa erottamaan brändisi kilpailijoista ja vahvistamaan online-näkyvyyttäsi.

Trendi #3: Suodattamaton sisältö ja mielipiteet
Siirtyminen raakaan, suodattamattomaa

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *