Αυτό είναι ένα backlink Είτε πρόκειται

Αυτό είναι ένα backlink Είτε πρόκειται για μια σελίδα μέσα στον ιστότοπό σας είτε για τον ιστότοπο κάποιου άλλου. Είναι ένα backlink που συνδέεται με έναν άλλο πόρο που παρέχει περισσότερες πληροφορίες για οτιδήποτε διαβάζετε. Λοιπόν, σκεφτείτε το από την οπτική γωνία της Google, όπου ο αλγόριθμός τους – ο σκοπός του είναι να ευθυγραμμίσει τους ερευνητές με τις περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το θέμα όσο το δυνατόν.

Έτσι, κάτι σαν backlink θεωρείται εξαιρετικά

πολύτιμο επειδή ο χρήστης –εγώ και εσείς που ψάχνετε– λαμβάνει τώρα περισσότερες πληροφορίες για το θέμα που έψαξε, λόγω αυτού του backlink. Γι ‘αυτό είναι πραγματικά τόσο πολύτιμο από την άποψη του SEO. Επειδή η Google ξέρει… Ο αλγόριθμος της Google θέλει να μάθει, πρέπει να πω… Ποιος είναι ο πιο έγκυρος σε ένα θέμα. Και ένα backlink μπορεί να είναι ένα μεγάλο μήνυμα για αυτό.

Αν πάτε σε αθλήματα όπως το

ESPN θα καταταχθεί. Το Sports illustrated θα καταταχθεί. Υπάρχουν πολλοί σπουδαίοι αθλητικοί blogger που δεν έχουν αυτή τη δύναμη, αλλά αν δώσουν ένα backlink, είναι ένας πραγματικός ιστότοπος, είναι ένα πραγματικό ιστολόγιο 2024 Ενημερωμένος αριθμός τηλεφώνου από όλο τον κόσμο που κάποιος τρέχει και του αρέσει να βάζει τη ζωή του. Και ποιον αποφασίζουν να χρησιμοποιήσουν ως αναφορές και πόρους… Είναι πολύ σημαντικό για αυτούς. Και στη συνέχεια, όταν δημιουργούν αυτό το υπέροχο περιεχόμενο, είναι σημαντικό και για την Google.

2024 Ενημερωμένος αριθμός τηλεφώνου από όλο τον κόσμο

Και νομίζω ότι η αναλογία σας σχετικά με

το να ρίχνετε υγρό αναπτήρα στη φωτιά રચાયેલ આ ચેટબોટ્સ, મૂંઝવણ ટાળવા είναι επίσης πολύ σημαντική. Αν το ακούτε και λέτε: «Λοιπόν, πρέπει απλώς να πάρω όσο το δυνατόν περισσότερα backlinks. Αυτό είναι υπέροχο. Θα αρχίσω να παίρνω backlinks.”Σοβαρά όχι πώς λειτουργεί. Η Google είναι πολύ έξυπνη σε αυτό το σημείο και ίσως ακόμη περισσότερο γύρω στο 2011-2013 όπου θα μπορούσατε να το κάνετε σωστά; Και θα αρχίζατε απλώς να πυροδοτείτε. Και θα ήσουν καταπληκτικός.

Αλλά όπως μόλις μιλήσαμε.

Το ESPN, το Sports Illustrated, αυτοί οι άλλοι ιστό. Hτοποι… Τόση μεγ azb directory άλη εξουσία, λόγω χρόνου και πραγματικού περιεχομένου. Και η πρα. Hγματική αλληλεπίδραση με τον ιστότοπο που τους επέτρεψε να έχουν μια βασική κατάταξη. Και τότε τα backlinks τους βοηθούν να επιτύχουν υψηλότερη κατάταξη, σωστά; Έτσι, φτάνετε περισσότερο σε αυ. Hτή τη θέση premium. Και όχι απλώς να προσπαθείς να είσαι ορατός.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *