Αλλά είναι καλό και πιστεύουμε ότι είναι θετικό.

Το ενθαρρύνουμε σε όλους στο ζυθοποιείο. Αλλά ξέρετε ότι έχουμε αποστάξει κάπως όλη αυτή την ιστορία σε αυτό το εικονίδιο. Και λειτουργεί και ασχολούμαστε με αυτό 20 χρόνια και λειτουργεί.Ξέρεις, το 805, που είναι αυτό που αποκαλώ κούκο στη φωλιά. Εννοώ ότι αυτό το πράγμα εμφανίστηκε και ξαφνικά.

Αυτό δεν ήταν ποτέ σκόπιμα και

το αναπτύξαμε ως ένα είδος μπύρας για τους ζυθοποιούς. Ποτό βάρδιας. Και μετά μετατράπηκε σε μπύρα που διαθέσαμε μερικές από τις τοπικές βρύσες. Στη συνέχεια, του δώσαμε μια επωνυμία που αντιπροσώπευε αυτό που πιστεύαμε ότι ήταν η προέλευση και η τοποθεσία από την οποία ήμασταν. Και μετά κάπως απογειώθηκε.

Και το μόνο που κάναμε είναι

Είναι πολύ μονόχρωμο, πολύ απλό. Η μπύρα είναι πολύ απλή. Αντανακλά το είδος των γραφικών εικόνων. Αλλά το πιο σημαντικό, το μήνυμα είναι πολύ απλό. Είναι σαν… Αυτό είμαστε, από εδώ είμαστε, εδώ είναι το ζυθοποιείο μας. Και είμαστε π 2024 Ενημερωμένος αριθμός τηλεφώνου από όλο τον κόσμο ερήφανοι για αυτόΚαι αυτό το είδος συνδέεται με πολλούς ανθρώπους. Και έτσι δεν το αγγίξαμε. Απλώς το αφήνουμε να πετάξει.27:27 ΠΑΤ. Απολύτως.

2024 Ενημερωμένος αριθμός τηλεφώνου από όλο τον κόσμο

Εννοώ ότι είναι μια πολύ καλή μπύρα.

Ούτε εγώ θα το άγγιζα. Ναι, θα έλεγα ότι είν Je to hlas a pero společnosti v médiích a blozích αι πιθανότατα το αγαπημένο μου, αλλά δεν θέλω έναν fanboy πολύ σκληρό εδώ. Και αυτό είναι πολύ ενδιαφ a complete list of unit phone numbers έρον. Οπότε ακούγεται σαν να υπάρχει μεγάλο μέρος αυτής της αφήγησης σχεδόν που προσπαθείτε να επικοινωνήσετε. Με το branding που βάζεις πίσω από κάθε lager, κάθε μπύρα. Είναι αυτό αλήθεια;

Ναι, εννοώ, η μαγεία – το σεξ στο branding

δημιουργεί συναισθηματική σύνδεση με τον καταναλωτή σας. Όταν το έχετε αυτό, απλώς πηγαίνει στο επόμενο επίπεδο και το επίπεδο συναισθηματικής επωνυμίας που έχουμε με το 805 είναι εκπληκτικό.Και το άλλο πράγμα για το 805 για εμάς είναι ότι μιλάει επίσης με ανθρώπους που δεν ασχολούνται με την craft μπύρα. Ξέρετε, λοιπόν, ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θα πίνουν τις IPA μας, αλλά θα πίνουν επίσης πολλές άλλες IPA από άλλες ζυθοποιίες πολύ σχετικά με την μπύρα μας, πόσο διαφορετική είναι από άλλες. Και ξέρετε ότι έχουν εμπλακεί σε ένα είδος ταξιδιού που κάθεται σε αυτό σε αυτόν τον κόσμο.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *