Svøbe Dem I Babysvøb Svøbning Har

Svøbe Dem I Babysvøb. Svøbning Har Vist Sig at Have Mange Fordele for Nyfødte, Inklusiv . Rasende Gråd, Fremme Af Bre Søvn Og Hjælpe M at Regulere Deres Kropstemperatur. Der Er . Også Mange Forskellige Måder at Svøbe en Baby På, Så Den Kan Skræddersys Til at . Passe Til Hvert Enkelt Barn.hvis Du Er Ny Til Babysvøb, Kan Det Kræve Lidt . Øvelse at Få Det Rigtigt.

Men Når Du Først Gør Det

Men Når Du Først Gør Det, Vil Du Se, Hvor . Meget Din Baby Nyder Det. Svøbning Kan Hjælpe Din Baby M at Sove Natten Igennem . Og Få Mere Afslappende Søvn. Her Er Grunde Til, Hvorfor Du Bør Svøbe Din Baby. Svøbe Soothess. Det Genskaber Følelsen Af ​​at Være C-niveau udøvende liste I Livmoderen Og Kan Hjælpe en Baby .til at Falde I Søvn Lettere. Der Er Mange Forskellige Måder at Svøbe en Baby .

C-niveau udøvende liste

På Men at Bruge en Wrap

På, Men at Bruge en Wrap Er en Af ​​de Mest Populære Metoder. Svøbebind Er . Lavet Af Blødt Stof Og Har Velcro Eller Bindebånd for at Holde Babyen Tæt På. De Kommer I en Række Forskellige Farver Og Mønstre Og Kan Være Os Til Både . Drenge Og Piger.swaddle Wrapimage Kilde Pexelssvaddling Forhindrer Forskrækkelsesrefleks. Nylig Undersøgelse Fandt Ud Af, at Svøbning . Også Hjælper M at Forhindre Forskrækkelsesrefleksen.

Startlerefleksen Kan Få Nyfødte Til at

Startlerefleksen Kan Få Nyfødte Til at Vågne Let Og . Kan  rithm optimize sa a sèvi Være Forstyrrende Under Søvn. Undersøgelsen, Som Blev Offentliggjort I Journal Piatrics, Fandt Ud Af, . At Swaddlspædbørn Havde en % Lavere Risiko for at Opleve Startlerefleksen. Undersøgelsen Involverer Raske Spædbørn, . Der Tilfældigt Blev Tildelt Til Enten en Svøbegruppe Eller en Kontrolgruppe.spædbørn I Svøbegruppen Blev . Svøbt Stramt I en Klud Den Første Mån Af Livet.

Spædbørn Der Ikke Var Svøbt

Spædbørn, Der Ikke Var Svøbt, . Oplever Oftere Forskrækkelsesrefleksen Og Havde Sværere V at Falde I Søvn.svøb Holder Baby Warmerone Måden . At Holde en Baby bgb directory Varm På Er at Svøbe Dem I en Wrap. Svøbning Hjælper . M at Holde en Babys Kropstemperatur Mere Stabil Og Kan Også Hjælpe M at Forhindre .dem I at Vågne, Fordi De Er Kolde. Svøbning Kan Også Hjælpe M at Berolige .

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *