Βελτίωση της εισερχόμενης προμήθειας μολύβδου

Η δημιουργία δυνητικών πελατών είναι η κύρια δύναμη για την ανάπτυξη και τη συνεχή επιτυχία μιας εταιρείας. Με τη μείωση της αποτελεσματικότητας των εξερχόμενων τεχνικών, η εισερχόμενη προμήθεια μέσω εκδοτικού περιεχομένου έχει πλέον μετατοπιστεί στο προσκήνιο. Οι ηγέτες που είναι εξοικειωμένοι μαζί σας και που σας εμπιστεύονται είναι πολύ πιο ζεστοί από τις πηγές ψυχρού.

Χτίζοντας το εμπορικό σήμα σας –

Η οικοδόμηση μιας επωνυμίας δεν γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη. Για να ανεβείτε στην κορυφή, θα χρειαστεί να σπεύσετε και να κάνετε μια συντονισμένη προσπάθεια για να πάρετε το όνομά σας στα χείλη όλων. Το ισχυρό εκδοτικό περιεχόμενο είναι κάτι που μπορεί να μοιραστεί και να διαδοθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να έχει πάντα τη δυνατότητα να γίνει viral.

Βελτιστοποίηση του εκδοτικού σας περιεχομένου μέσω των User Personas

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε σχετικό και συναρπαστικό περιεχόμενο σύνταξης, είναι σημαντικό να δημιουργήσετε πρόσωπα αγοραστών μέσω των πληροφοριών πελατών. Χρησιμοποιώντας ποιοτική (μαρτυρίες πελατών/έρευνα πελατών) και Αγορά λίστας αριθμών κινητού τηλεφώνου ποσοτική (Google Analytics/Insights κοινού στο Facebook), μπορείτε να ομαδοποιήσετε και να κατηγοριοποιήσετε πιθανούς πελάτες για να κατανοήσετε καλύτερα τις συγκεκριμένες ανάγκες ή επιθυμίες τους.

Zυνήθως, μια επιχείρηση θα

δημιουργήσει οπουδήποτε από 3 έως 5 πρόσωπα 6 გზა, რატომ სარგებლობს ღრუბელზე დაფუძნებული გადაწყვეტილებები მცირე და საშუალო … που λειτουργούν ως ημι-πλασματικές αναπαραστάσεις του ιδανικού πελάτη σας εντός αυτής της ομάδας. Μόλις ολοκληρωθούν αυτά, μπορείτε να προσαρμόσετε το συντακτικό aob directory σας περιεχόμενο για να στοχεύσετε συγκεκριμένα κάθε ομάδα. Η δημιουργία μηνυμάτων που προορίζονται για ένα συγκεκριμένο κοινό σάς βοηθά να δημιουργήσετε περιεχόμενο που είναι πιο ουσιαστικό, αποτελεσματικό και σχετικό με αυτό το άτομο. Αντιμετωπίζει το κοινό ως άτομο αντί ως γενικευμένο, ανώνυμο, απρόσωπο, πελάτη.

Δημιουργήστε το εκδοτικό σας περιεχόμενο
Τα τελευταία χρόνια, το εκδοτικό περιεχόμενο έχει γίνει ολοένα και πιο σημαντική πτυχή οποιασδήποτε επιτυχημένης στρατηγικής περιεχομένου. Το γραπτό περιεχόμενο παρέχει πληθώρα πλεονεκτημάτων, όπως:

Αύξηση της κατάταξης στις μηχανές αναζήτησης

Βελτίωση αναλογιών κλικ προς αριθμό εμφανίσεων Δημιουργία
τεχνογνωσίας
Δημιουργία εμπιστοσύνης καταναλωτή
Οικοδόμηση αρχής επωνυμίας
Εάν θέλετε να πετύχετε, είναι σημαντικό όχι μόνο να αρχίσετε να δημιουργείτε αμέσως το εκδοτικό σας περιεχόμενο, αλλά καταβάλλετε επίσης μια συντονισμένη προσπάθεια να παρέχετε στους επισκέπτες πληροφορίες που είναι χρήσιμες, σχετικές και που τους απευθύνονται απ

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *