Jak to nejlépe udělat?

Velmi důležité: název musí bezpodmínečně obsahovat klíčové slovo, které jste zvolili pro umístění vašeho článku na blogu ve vyhledávači.

2. Úvod
Jak se dalo očekávat, úvodní část článku na blogu je stejně důležitá. Podařilo se vám upoutat pozornost čtenáře, který kliknul na váš příspěvek. Nyní ho musíte být schopni vést ke čtení obsahu.

 

Stručně představte, co najde

Pokud se rozhodne ponořit hlouběji. Opět několik obratů: najděte jasný koncept, na kterém postavíte úvod, který zapůsobí.

Můžete napsat úvod ve formě otázky. Jako například: „Opravdu se chcete naučit psát efektivní blogové články pro vaši firmu?“. Obecně se snažím odpovědět na tyto otázky:

KDO je potenciální čtenář?
CO potřebuje?

PROČ by měl číst můj obsah?

CO JE jeho problém?
JAK to mohu vyřešit svým blogovým příspěvkem?
Pojďme k věci : klíčová slova a článek na blogu optimalizovaný pro SEO. Říkáte si, kolikrát zadat klíčové slovo, že?

Nejedná se o SEO positioning faktor, ale vždy je vhodné vložit hlavní klíčové slovo do prvního úvodního odstavce vašeho článku na blogu.

Google to nepovažuje za zásadní SEO prvek a neexistují k tomu žádné dokumenty. Ale raději vložím hlavní klíčové slovo do prvních řádků příspěvku. Už jen proto, aby prohledávači okamžitě pochopili mé záměry ohledně tématu, kterým se mám zabývat.

O SEO a klíčových slovech jsem mluvil

V tomto článku: Jak provést výzkum klíčových slov pro SEO Copywriting ve 3 jednoduchých krocích

3. Podnadpis
Podnadpis (nebo Nadpis 2 nebo H2) je název, který dáte každému odstavci svého článku na blogu.

H2 je velmi důležité pro orientaci čtenáře v příspěvku . Pomocí titulků můžete uspořádat koncepty a formátování textu. Tímto způsobem rozdělíte obsah do různých sekcí, které se liší v závislosti na konkrétním sklonu k tématu.

Přemýšlejte o tom, jak byste

Se zachovali, kdybyste čelili knize bez rejstříku Seznam e-mailů pro průmysl nebo shrnutí a bez příslušných názvů odstavců. Byli byste ztraceni! A budete chtít okamžitě přestat číst.

Seznam e-mailů pro průmysl

Zejména pokud uživatel přistupuje k vašemu blogu Sådan fungerer online omdømmestyring poprvé, bude se muset ve vašich SEO článcích pohybovat pomocí nadpisů odstavců. Udělali byste skvělou volbu, kdybyste se rozhodli vložit do svého článku na blogu splavný index pro titulky.

Musím klíčové slovo vložit do titulků? Opět se nejedná o SEO positioning faktor. Ale radím vám, abyste klíčové slovo a jeho koreláty čas od času zahrnuli do titulků.

Pokud očekáváte že váš blogový

Příspěvek bude mít velký formát a chcete se tématu věnovat kcrj do hloubky, použijte další titulky, které poskytuje editor CMS. Mluvím o nadpisech 3, 4, 5, 6 (nebo H3, H4, H5, H6).

SEO článek pro blogové titulky a sekundární nadpis Easy Web Marketing Nicola Onida SEO copywriter
Pamatujte, že titulky jsou navrženy tak, aby přerušily délku obsahu , který by jinak nebylo možné přečíst.

Využijte každé drobné změny v sekci k rozdělení textu do odstavců a tam, kde je to možné, přiřaďte podnadpis H3 nebo H4.

Můžete jít až k použití H6 (může se to stát!), ale musíte věnovat pozornost zachování správné číselné řady. Za H2 musí být nutně vložen H3 (a ne H5)! A tak dále.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *