Linkbuilding a content marketing jdou ruku v ruce

Je dobře známo, že v posledních letech se svět SEO hodně změnil a jistě tomu tak bude i v budoucnu. V minulosti stačilo vytvořit „normální“ web a pouhé získání mnoha odkazů bez ohledu na jejich kvalitu stačilo k monopolizaci prvních pozic ve vyhledávačích.

V současnosti tyto praktiky již nefungují a nároky Googlu na umístění stránky jsou tak vysoké, že se svět SEO stal téměř vědou. Už nestačí publikovat, ale Google chce svým uživatelům nabízet kvalitní obsah . Ani získání stovek odkazů nám nezajistí první pozice, protože mnohem důležitější než množství odkazů je jejich přirozenost a kvalita . Zásadní roli hraje i samotný web, jeho obsah, design a použitelnost, doba načítání atd.

Obsah Skrýt ]

  • Budování odkazů a obsahový marketing
  • Platforma Teliad, linkbuildingu a obsahového marketingu
    • Obsahový marketing
    • Link building

Budování odkazů a obsahový marketing

Postupem času se linkbuilding Seznam e-mailů B2B vyvinul tak, že splynul s content marketingem . Už není vhodné přijímat příliš mnoho izolovaných odkazů, vytržených z kontextu, ale mnohem cennější jsou odkazy, které jsou přirozeně vkládány do obsahu souvisejícího s naším tématem .

Před několika lety byla jedna z nejpoužívanějších praktik pro SEO založena na provádění výměn odkazů, získávání odkazů z adresářů, fór, webových stránek jakéhokoli předmětu atd. To poskytlo velmi dobré výsledky, ale dnes tyto odkazy nejsou vůbec cenné , ale jsou dokonce škodlivé.

Dosažení dobrých odkazů tímto způsobem úzce souvisí s šířením kvalitního obsahu. To znamená, že aby byl odkaz účinný, musí splňovat dvě podmínky:

  1. Přirozenost : Že samotný odkaz je nebo se alespoň zdá přirozený. To znamená, že pochází z webové stránky se souvisejícím tématem nebo je vložen do kontextu souvisejícího obsahu.
  2. Kvalita : Web nebo blog, který na nás odkazuje, je kvalitní. To znamená, že nabízí zajímavý obsah, má reálné návštěvy, má dobrou pozici v Googlu atd.

Proto při práci na obou strategiích musí jít ruku v ruce, což obnáší značné množství práce. Proto vám chci při této příležitosti doporučit platformu, kterou jsem měl možnost vyzkoušet a chci vám doporučit.

Platforma Teliad, linkbuildingu a obsahového marketingu

je tržiště, na kterém nezávislí vydavatelé vytvářejí nabídky k prodeji svých webových stránek prodejem odkazů nebo obsahu a inzerenti zase mohou provádět s cílem zlepšit umístění na webu nebo dát o sobě vědět na internetu.  nabízí různé produkty rozdělené do dvou sekcí: produkty pro obsah a produkty pro budování odkazů.

Seznam e-mailů B2B

Obsahový marketing

1. Příspěvky na blogu          

V hlavním produktu pro obsahový sådan fungerer online omdømmestyring  marketing . Zahrnuje to, že blogger napíše informativní článek podle pokynů a přirozeně vloží odkazy mezi obsah. Můžeme si vybrat blog, který chceme, ze všech nabízených a provést rezervaci přímo prostřednictvím systému teliad .

 

2. Advertorials 

Toto je reklamní článek (takto označený), ale s informativním btc databasees  obsahem na určité téma. Inzerent bude mít na starosti poskytnutí obsahu článku, který bude blogerem zveřejněn tak, jak je na zvoleném blogu.

3. Video marketing

Šíření zajímavých a kreativních videí se stalo jednou z nejúčinnějších marketingových strategií. Publikování videí na blozích na související téma, napsání krátkého vysvětlujícího textu o tom, je prvním krokem k tomu, aby se video marketingová kampaň stala virální.

4. Infografika

Velmi populární jsou v poslední době také infografiky. Jedná se o grafiku, kde je složité téma vysvětleno jednoduchým způsobem . Vzhledem k tomu, že se velmi snadno šíří, je možné přenášet efektivní reklamní sdělení, aniž by ztratily svůj informativní charakter. Budou doplněny informativním obsahem napsaným blogerem.

5. Tiskové zprávy

Tiskové zprávy umožňují pokrytí zpráv společnosti . Napíše je inzerent a bloger je zveřejní na zvoleném blogu. Výběrem blogů s vhodným tématem bude možné efektivně oslovit naši cílovou skupinu.

Link building

Přestože tyto exkluzivní linkbuildingové produkty již nejsou tolik využívány jako v minulosti, teliad je nadále nabízí a při správném použití mohou být velmi přínosné pro naši SEO strategii . Doporučuji je však nezneužívat, pokud nechceme mít problémy s Google Penguin .

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *