Peamised veebisaidi analüüsi tööriistad teie ettevõtte täiustamiseks

Analytics on võimsad tööriistad, mida saate kasutada oma äritegevuse täiustamiseks, meelitades ligi uusi kliente, täiustades oma veebisaiti, mõistes kliente paremini ja palju muud. Järjehoidja kaudu pääsete juurde kogu oma analüüsile, mis aitab viia teie veebisaidi ja ettevõtte järgmisele tasemele.

Mis on veebisaidi analüüs?

Lihtsamalt öeldes on veebisaidi analüütika viis teie veebisaidilt pärinevate andmete kogumiseks. Kõik alates sellest, kui palju külastajaid teil on, kust nad Ostke mobiiltelefoni numbri müügivihje tulevad, millist tüüpi sisule nad hästi reageerivad ja nii edasi ja nii edasi.

Allpool oleme kokku pannud 5 kõige levinumat analüütilist tööriista, mis aitavad teie ettevõtte järgmisele tasemele viia.

Veebisaidi liiklus

See näitab, kui palju kliente teie veebisaidile siseneb ja sealt lahkub. Seda on oluline teada, eriti kui vaatate, kui kaua olete oma veebisaiti üleval hoidnud. Seda on näha külastaja riigist, keelest ja paljust muust!

Oletame, et on möödunud aasta ja teie veebisaidil on ainult 75 inimest? Noh, see on üsna madal, aga ütleme, et oled üleval olnud vaid 3 nädalat ja seal on 75 inimest?

See on korralik summa. Veebisaidi liiklus on seotud inimeste arvuga, mis on tingitud veebisaidi kestusest või vanusest. Ideaalis soovite, et teie külastuste arv kasvaks, kui teie veebisaidi vanus kasvab.

Liiklusallikad

Ärge olge siin segaduses; me arutame endiselt liikumist, kuid mitte nii, nagu võiks oodata. Esmakordsed külastajad tulevad teie veebisaidile tavaliselt teie jagatud linkide kaudu, selle asemel, et sisestada täielikku URL-i. Teie liikluse allikad on need lingid ja oleme jaganud need nelja kategooriasse.

  • Otsingumootorid
  • Lingid teistelt saitidelt
  • Meilikampaaniate külastused
  • Lingid sotsiaalmeediast

Seadme tüüp

Oleme näinud, kui kaugele on tehnoloogia ainuüksi viimase 25 aasta jooksul levinud ja kasvanud. Nüüd saate oma telefonis või iPadis või mis tahes seadmes avada mis tahes URL-i!

Analüütikatööriistade abil saate jälgida, kui suur protsent kasutajatest teie saiti lauaarvuti või mobiilibrauserite kaudu külastab. Praegu laaditakse mobiilseadmetesse 51,3% veebilehtedest .

Põrkemäär

Põrkemäär oleks siis, kui keegi külastab teie veebisaiti ja lahkub teist lehte/linke või CTA-d vaatamata. Seetõttu nimetatakse seda põrkamiseks. Seda saab arvutada kogu liikluse protsendi järgi.

Paljudel saitidel on põrkemäärad mitmel põhjusel, näiteks:

  • Pikad laadimisajad
  • Kohmakas navigeerimisskeem
  • Ebaatraktiivne veebikujundus

Muidugi sõltub see sellest, millist sisu teie veebisait pakub. Kuid keskmiselt 20–70% on see arv, millega paljud veebisaidid silmitsi seisavad. Kõik, mis on üle 30%, põhjustab muret.

Külastaja tüüp

Ausalt öeldes, et jõuda järgmisele tasemele, soovite hoida oma külastajaid ja seda, mitu korda nad teie veebisaitidele tagasi tulevad. Seda inimeste/klientide või isegi külastajate kogumit võiks nimetada teie põhipublikuks! Need on need, kellel peaksite silma peal hoidma, et mitte ainult numbrit tõsta, vaid kindlasti ka neid kasvatada ja suhteid luua.

Loomulikult sõltub teie põhipublik teie saidist ja teie pakutavast, kuid keskmiselt peaksite vaatama 30% tootlusmäära. Kõik, mis on sellest madalam, võib tähendada, et teie sait pole nii kaasahaarav, kui vajate.

Kas tunnete, et teie sait kannatab, kuid te pole päris kindel, miks? Ärge muretsege, minge meie ajaveebidesse ja vaadake meie 6 levinumat viga, mida peaksite oma veebisaidi kasutamisel vältima . Kui meil on teie jaoks võti, pole teie veebisaidil põhjust kukkuda!

Kuidas võivad need teie ettevõttele kasu saada?

Järgmisele tasemele jõudmiseks vajate tõhusat analüütika analüüsi. See võib muuta suure liiklusega suure konversioonimääraga veebisaidi haldamise ja saidi, mis on igavesti nõiaringis, et jääda seisma. Allpool oleme välja toonud paar põhipunkti, mis meie arvates muudavad teie analüüsi igaveseks!

Ostke mobiiltelefoni numbri müügivihje

1. võti: tundke oma sihtrühma

Ärge laske mõnel toredal arvustusel arvata, et see on kõik, kes teie saiti loeb ja näeb… Parim asi veebianalüütika juures on see, et see aitab teil luua ja leida õigeid sihtrühmi.

Teie sihtrühm annab teile rohkem teavet, kui te tegelikult vajate! Siit leiate, mida teie nišš teie saidilt tegelikult ootab.

Publiku leidmine aitab teil luua turundusmaterjale, mis jätavad teie klientide näole sooja naeratuse. Õiged turunduskampaaniad õigetele vaatajaskondadele toovad konversioone ja viivad teie veebisaidi järgmisele tasemele.

2. võti: kasutage seda, kust teie sihtrühm on pärit

Pareto printsiibi kasutamine on hädavajalik. Kõigile, kes seda põhimõtet ei tea, on see lihtsalt 80/20 reegel ! Nii et ligikaudu 80% tagajärgedest tulenevad 20% põhjustest.

Kas see on seotud teie veebianalüütikaga? See on liiga lihtne: tuvastate oma peamised liiklusallikad ja tagate, et kasutate neid maksimaalselt. Soovite kasutada seda teavet tagamaks, et teie veebisaidil on parimad huvid käepärast!

Kasutades seda, kust teie vaatajaskond on pärit, avastate külastajate käitumise . Seda saab hinnata, uurides, kui kaua külastajad saidil või konkreetsetel lehtedel viibivad.

Külastaja käitumine avab teie spektri, mille linkidel klõpsati või külastaja muid toiminguid tegi. Siin on põhjus, miks põrkemäär on meie jaoks nii oluline, et saaksime seda kasutada! Kõrge põrkemäär võib tähendada, et külastajad ei ole huvitatud lehe sisust ega sellest, kuhu see viib.

3. võti: tuvastage oma veebisaidi probleemid

Oleme seda varem öelnud ja ütleme uuesti. Eemaldage rämps. Nende analüütiliste tööriistade õige kasutamine hõlmab alati teie veebisaidi probleemide tuvastamist. Ja me ei räägi siin ka põrkemäärast, vaid väljumislehtedest.

Teie eesmärk peaks alati olema selle juhtumise protsendi minimeerimine. Nende tuvastamiseks soovite aeg-ajalt teha aruande ja otsida:

  • Iga leht, mille eesmärk on julgustada lugejat teie saiti edasi uurima. Paar näidet võiksid olla teie avaleht, leht minu kohta, mis tahes kategooria lehed ja nii edasi.
  • Kõik ja kõik lehed, millel on vastuseta kõrge väljumismäär.

Sealt saate võrrelda tulemusi vanade näitajatega, et näha, kas nendel lehtedel on midagi suurenenud. See, mida te sellest aruandest otsite, on väljumiste arv – see on teie põhirõhk.

Kui teil on need arvud ja tulemused, mõelge järgmistele മികച്ച ഉപഭോക്തൃ വിശ്വസ്തതയ്ക്കും കുറഞ്ഞ വരുമാനത്തിനും 5 നുറുങ്ങുകൾ probleemidele, mida teie sait võib kannatada.

  • Teie pildifailid on liiga suured. Lahendus: tihendage pildifailid
  • Liiga palju koodi/pluginaid. Lahendus: tihendage oma kodeering
  • Suurenenud liiklus. Lahendus: investeerige paremasse ja suurema jõudlusega serverisse
  • Ei kasuta vahemällu salvestamise tehnikaid
  • Liiga palju reklaame

4. võti: seadke eesmärgid ja orientiirid

Eesmärkide ja orientiiride seadmine on teie ettevõtte jaoks hädavajalik. Veel kord, oleme seda varem öelnud, kuid nende jaoks, kes olete tagapool, püsige oma eesmärkidega kooskõlas! Tagantjärele võib öelda, et eesmärk on tõesti seada see standard sellele, mida oma saidilt ootate.

Ausalt öeldes, kui te ei juhi oma ettevõtet puhtalt hobina, peaksite iga kord, kui keegi teie saiti külastab, silmas pidama ideaalset lõpptulemust. See võib olla teie meililoendisse registreerumine või müük, kuid sellel peaks olema konkreetne eesmärk. Muidugi tahame väikeettevõtete omanikena, et meil oleks palju jälgijaskonda, kuid kui ükski neist külastajatest ei too konversiooni või ei too neid peaaegu keegi, pole me midagi võitnud.

Nüüd saavad teie ettevõttega sarnased ettevõtted veebianalüütika abil luua jälgimiseks konkreetseid eesmärke. Eesmärkide aktiivne mõõtmine võimaldab teie külastajatel andmete kaudu teatud sündmustele kiiremini reageerida. Kuid ärge sattuge sellest liiga sõltuvusse ilma täieliku teadmiseta, milliseid sündmusi ja/või eesmärke jälgida. Iga eesmärgi jälgimine oleks teie aja raiskamine.

Mida me räägime?

Määrake oma eesmärgid konkreetseks ja jälgige neid jälgimise ajal. Analüütika abil saate oma äri järgmisele tasemele viia, näiteks saidi paigutuse optimeerimine või konversioonimäärade jälgimine.

Kokkuvõtteks…

Aidake endal ja oma ettevõttel jõuda järgmisele tasemele, tagades, et kasutate neid ja paljusid teisi võtmeid täna analüüsi kaudu. Täpsustage oma eesmärke ja vaadake, kuidas teie veebisaidi liiklus muutub.

Veel kord neile, kes seda varem ei näinud, eemaldage kõik rämps, mis teie saiti sees takistab. Alustage oma veebisaidil rohkem aruannete koostamist ja vaadake, kui kiiresti saate oma lehtede külastajate arvu vähendada. Kasutage reeglit 20/80, et saaksite tuvastada oma peamised liiklusallikad ja tagada, et kasutate neid maksimaalselt.

Jah, see on võimalik isegi teie väikeettevõtte veebisaidil, mis big work pole siin kaua olnud. Ja parim, mida saame öelda, on see, et tundke oma sihtrühma – tutvuge nendega ja looge oma veebisait nende kasutuskogemuse parandamiseks!

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *