Κορυφαία 10 λάθη που δεν πρέπει να κάνετε όταν επικοινωνείτε χρησιμοποιώντας το SMS Marketing

Κορυφαία 10 λάθη που Κατά μέσο όρο, ελέγχουμε το τηλέφωνό μας 150 φορές την ημέρα . Επομένως, η επικοινωνία μέσω SMS έχει πολύ καλή απόδοση, στην πραγματικότητα, οι καμπάνιες. SMS μπορούν να καυχηθούν ότι έχουν ποσοστό ανάγνωσης 97% και ποσοστό. Eπιστροφής 5 φορές υψηλότερο από το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο . Γιατί λοιπόν να το στερήσεις από τον εαυτό σου. A Ας κάνουμε μια επισκόπηση των βασικών λαθών που δεν πρέπει να κάνετε. Kατά την επικοινωνία χρησιμοποιώντας το μάρκετινγκ SMS , να παραμείνετε. Oε συμμόρφωση με τη νομοθεσία και κυρίως να χρησιμοποιήσετε μαζικά. SMS με τον σωστό τρόπο, ώστε να έχετε τον καλύτερο. Gυνατό αντίκτυπο στους παραλήπτες σας.

Μη έχοντας λάβει την προηγούμενη συγκατάθεση του παραλήπτη

Κατά τη συλλογή δεδομένων, πρέπει να έχετε ενεργοποιήσει τη συμμετοχή . Rπροκειμένου να λάβετε τη συγκατάθεση και τη ρητή συμφωνία. Tων παραληπτών σας για τη λήψη των εμπορικών σας προσφορών.

Δεν προσφέρει ξεκάθαρη προσφορά

Ο παραλήπτης σας πρέπει να μπορεί να καταλάβει αμέσως. Tι του προσφέρετε: προώθηση, ειδική προσφορά, πρόσκληση σε εκδήλωση. Aίτημα συμμετοχής σε διαγωνισμό . Δεν πρέπει να απλώνετε τον εαυτό σας πολύ λεπτό και να διατηρείτε έναν μόνο στόχο για κάθε καμπάνια σας προκειμένου να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα.

Μην αναφέρετε αποστολέα

Είτε στο σώμα του μηνύματος είτε στο πεδίο που Αγοράστε Αριθμός κινητού τηλεφώνου προορίζεται για τον αποστολέα, πρέπει να ταυτοποιήσετε τον εαυτό σας ή την εταιρεία σας, ώστε ο παραλήπτης σας να μπορεί γρήγορα να προσδιορίσει ποιος είναι ο συγγραφέας του μηνύματος που λαμβάνει .

Αγοράστε Αριθμός κινητού τηλεφώνου

Μην εξατομικεύετε το περιεχόμενο του SMS μάρκετινγκ

Μπορείτε να προσαρμόσετε έως και 4 πεδία στο σώμα του μηνύματός σας. Κατά τη δημιουργία της λίστας επαφών σας, απλώς υποδείξτε τον αριθμό τηλεφώνου στη στήλη 1 και για παράδειγμα το όνομα στη στήλη 2, το όνομα των πελατών σας στη στήλη 3 και, στη συνέχεια, επιλέξτε το πεδίο 1, 2 ή 3, ώστε αυτές οι πληροφορίες να ενσωματωθούν αυτόματα στο τα μηνύματά σας όπου θέλετε. Με αυτόν τον τρόπο, κάθε άτομο θα λάβει ένα μήνυμα που απευθύνεται απευθείας σε αυτόν , ακόμη και όταν στέλνετε μαζικά μηνύματα SMS . Η συμμετοχή του στόχου σας με την εξατομίκευση του μηνύματός σας τους επιτρέπει να αισθάνονται προβληματισμένοι και προνομιούχοι .

Σύνταξη SMS Marketing που είναι πολύ συντομευμένη

160 χαρακτήρες για 1 SMS, αυτό μπορεί να μην είναι αρκετό για να γράψετε τα μηνύματά σας και να υποδείξετε τις απαραίτητες πληροφορίες. Επομένως, μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να μειώσετε τους όρους σας με συντομογραφίες. Προσέξτε να μην συντομεύετε πάρα πολλές λέξεις ή να μην χρησιμοποιείτε συντομογραφίες που είναι δύσκολο να κατανοήσετε, διαφορετικά κινδυνεύετε να χάσετε το νόημα του μηνύματός σας και αυτό μπορεί να είναι επιζήμιο για εσάς. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με έναν σύμβουλο SMSup για να σας βοηθήσει να μειώσετε το μήνυμά σας κατά μερικούς χαρακτήρες διατηρώντας παράλληλα καλή αναγνωσιμότητα. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να υπερβείτε τους 160 χαρακτήρες, αλλά θα μετρηθούν ως 2 μηνύματα SMS.

Αφήστε λάθη στα SMS μάρκετινγκ

Κάνοντας ορθογραφικά λάθη, τυπογραφικά λάθη, απρόσεκτα λάθη μπορεί να συμβούν σε οποιονδήποτε και είναι πιθανό να τα χάσετε. Αυτό δεν φαίνεται επαγγελματικό και μπορεί να εκνευρίσει μερικούς ανθρώπους. Αφιερώστε ba leads λοιπόν χρόνο για να ξαναδιαβάσετε τα μηνύματά σας, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι τα περνάτε από τον αυτόματο διορθωτή πριν τα στείλετε. Έχετε επίσης τη δυνατότητα να δοκιμάσετε το μήνυμά σας πριν το στείλετε , στην πραγματικότητα, το εργαλείο δοκιμών μας σας επιτρέπει να το λαμβάνετε δωρεάν στον αριθμό της επιλογής σας.

Μην συμπεριλάβετε σύνδεσμο στο μήνυμά σας

Οι σύνδεσμοι είναι πολύ σημαντικοί στο μάρκετινγκ. SMS επειδή αντιπροσωπεύουν πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με αυτό വെബ്‌സൈറ്റുകൾക്കായി ഉള്ളടക്കം എങ്ങനെ ശരിയായി ഒപ്റ്റിമൈസ് ചെയ്യാം που προωθείτε. Προσθέστε συνδέσμους σε περιεχόμενο που προσδίδει προστιθέμενη αξία στην καμπάνια σας. Oπως έναν σύνδεσμο προς τον ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου σας, στα κοινωνικά σας δίκτυα ή σε ένα εμπορικό φυλλάδιο. Θα ήταν κρίμα να το στερήσετε, το ποσοστό κλικ για έναν σύνδεσμο σε ένα SMS είναι σχεδόν 20% σε σύγκριση με περίπου 5% για συνδέσμους σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Όλες οι συμβουλές μας σχετικά με τη χρήση σύντομων συνδέσμων βρίσκονται στο άρθρο μας για τα πλούσια SMS.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *