Word een betere katteneigenaar dan iedereen die je kent met dit advies

Katten hebben, net als mensen, een goed dieet nodig met de juiste hoeveelheid voedingsstoffen. Om ze een plezierig  leven te laten leiden, moet u leren hoe u ze goed moet verzorgen. U leert veel over de verzorging van uw kat als u dit artikel leest.

Als uw kat een buitenkat is of een

Kat die de gewoonte heeft C-niveau uitvoerende lijst   om naar buiten te gaan, dan heeft hij of zij een goede identificatie nodig. De kat moet een veiligheidshalsband en een identificatieplaatje hebben. Veiligheidshalsbanden met elastieken zorgen ervoor dat katten uit de halsband kunnen als deze ergens aan blijft haken. Een identificatieplaatje of een geïmplanteerde microchip kan helpen om uw kat terug te vinden als hij of zij verdwaald is.

Katten houden van spelen, dus zorg ervoor dat je ze veel speeltjes geeft. Katten vinden het leuk om met een nepmuis of een balletje door de kamer te slaan. Sommige katten ontwikkelen zelfs een favoriet speeltje. Spelen met je kat is niet alleen leuk, het helpt ze ook om te bewegen.

C-niveau uitvoerende lijst

 

Online Shop Pet Store

Realiseer je dat katten normaal gesproken niet hijgen. Honden hijgen om koel te blijven. Als een kat hijgt, is  Marka Rakontado en la Cifereca Aĝo dat een teken van problemen. Je kat kan erg angstig zijn of pijn hebben. Ook snelle ademhaling is een teken van pijn of angst. Neem direct contact op met je dierenarts als je kat begint te hijgen.

Voor een gezondere, gelukkigere kat kiest u voor gewone kattenbakvulling in plaats van geparfumeerde kattenbakvulling. Katten houden van mooie, schone, klonterende kattenbakvulling. Schep de kattenbak dagelijks uit en verschoon hem elke drie dagen of zo volledig. Wanneer u de bak verschoont, wast u hem uit met water en afwasmiddel. Verspil uw geld niet aan voeringen, want katten hebben de neiging om ze kapot te maken.

Bescherm uw kat tegen wurging door ervoor te zorgen dat de koorden van gordijnen en jaloezieën vastzitten en buiten bereik zijn. Wanneer u een bungelend speeltje voor uw kat maakt of koopt, zorg er dan voor dat u toezicht houdt tijdens het spelen. Berg het speeltje op als u er niet bent om te kijken.

Het kan lastig zijn om je

Kat van het aanrecht a complete list of unit phone numbers  af te houden. Katten zitten graag hoog, zodat ze alles kunnen zien wat er gebeurt. Je kunt dit probleem aanpakken door een aantal hoge plekken aan te wijzen waar je kat kan rondhangen. Een zorgvuldig geplaatste kattentoren in de keuken houdt katten uit de buurt van het aanrecht.

Laat uw kat castreren of steriliseren. Overbevolking van huisdieren is een groeiend probleem, met miljoenen dakloze katten en kittens die elk jaar worden geëuthanaseerd. Naast het probleem van te veel kittens en te weinig huizen, kunnen ongecastreerde katten een veelvoud aan gedragsproblemen hebben. Katers die niet op jonge leeftijd worden gecastreerd, beginnen vaak te sproeien om hun territorium te markeren, en poezen die krols mogen worden, miauwen onophoudelijk terwijl ze proberen te ontsnappen om een ​​partner te vinden. Kittens kunnen al vanaf 4 maanden oud beginnen met fokken, dus laat uw nieuwe kitten zo snel mogelijk castreren of steriliseren.

Gebruik geen medicijnen die bedoeld zijn voor een hond op een kat. Dit is vooral belangrijk voor actuele medicijnen. Katten doen hun eigen schoonmaakwerk, en als een medicijn voor honden op een kat wordt gebruikt, kan uw huisdier het binnenkrijgen. Er zijn medicijnen die voor zowel katten als honden werken, maar gebruik ze alleen als de dierenarts het goedvindt.

Als uw kat onlangs is bevallen, zorg er dan voor dat ze een veilige, privéruimte heeft om voor ze te zorgen. Moederkatten kunnen bang worden van vreemden of harde geluiden, wat soms leidt tot een verminderde melkproductie. Ze kunnen de kittens ook verstoppen op plekken waar u ze niet kunt vinden, zoals kasten of onder bedden. U kunt ze op uw bed houden onder bamboe lakens of een warme deken om ze wat extra zorg te geven.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *