Elastic Emailin uusi sähköpostisuunnittelija on nyt julkaistu

Viime kuukausien aikana olemme kehittäneet alustaamme varmistaaksemme parhaan mahdollisen käyttökokemuksen. Meillä on ilo ilmoittaa, että olemme juuri julkaisseet uuden vedä ja pudota -sähköpostisuunnittelijamme!

Uusi sähköpostimallieditori on nyt saatavilla beta-versiona hallintapaneelissamme. Voit siirtyä Mallit -näyttöön joko napsauttamalla Luo malli hallintapaneelin aloitusnäytöstä tai napsauttamalla Kampanjat ja joko Sähköpostimallit tai Kaikki kampanjat . 

Sitten, kun napsautat Luo malli -painiketta, voit valita perinteisen sähköpostisuunnittelijan tai uuden välillä. Suosittelemme sinua testaamaan mallieditorimme uutta versiota. Lisäksi sähköpostisuunnittelijamme on kaikkien käyttäjien käytettävissä riippumatta siitä, käyttävätkö he Email Marketing- tai Email API -tuotetta.

Sujuvimman käyttökokemuksen varmistamiseksi suunnittelimme uudelleen sähköpostisuunnittelijamme asettelun ja lisäsimme uusia sähköpostilohkoja. Ensinnäkin siirsimme koko valikon näytön vasempaan reunaan ja jaoimme sen Sisältö- , Rivit- ja Tyylit -välilehtiin. Selvitetään, mikä kussakin välilehdessä on muuttunut ja mitkä hyödylliset vaihtoehdot odottavat sinua.

 

Upouusi käyttöliittymä

Sisältö  välilehti sisältää asettelulaatikoita, jotka voidaan vetää yli ja pudottaa malliin. Paransimme List Creator -työkalua, jossa voit valita luettelotyypin (luettelomerkitty tai numeroitu), tekstin ja taustan värit, fontin ja fontin koon sekä täytteet. Lisäsimme myös erillisen Otsikkolohkon . Kun lisäät painikkeen tai kuvan, voit säätää sen reunan sädettä. Paransimme myös Social- lohkoa, jossa voit kätevästi lisätä linkkejä sosiaalisen median kanaviin ja valita niiden ikonien tyylin ja värin.

Toinen elementti, jonka voit lisätä sähköpostiisi, ovat GIF-kuvat. Me kaikki tiedämme, että animoidut kuvat ovat nykyisissä sähköpostimarkkinoinnin trendeissä. Sähköpostiasettelussasi voi näkyä myös lainausmerkkejä ja ruutuja, joita voidaan lisätä säätämällä sarakkeita ja rivejä. Tämä johtaa meidät sähköpostisuunnittelijamme Osta joukkoviestipalvelu seuraavaan välilehteen.

Rivit  välilehdellä voit lisätä asetteluun rivejä, jotka on jaettu valittuun määrään sarakkeita (1-4), joihin voit pudottaa sisältölohkoja missä tahansa kokoonpanossa. Voit esimerkiksi sijoittaa kuvan yhteen sarakkeeseen ja tekstin tai painikkeen toiseen.

Osta joukkoviestipalvelu

Parannettu sähköpostiohjelmien tuki

Oletko kyllästynyt murehtimaan siitä, miten sähköpostisi näkyvät vastaanottajien postilaatikoissa? Olemme turvassa. Kun luomme uutta vedä ja pudota -mallieditoriamme, halusimme varmistaa, että sähköpostisi näyttävät Ĉi tio faciligos trovi la dokumentojn estonte. täydellisiltä postilaatikosta riippumatta. Siksi käytimme tuntikausia sähköpostien esikatselun testaamiseen suosituimmissa sähköpostiohjelmissa, kuten Apple Mail, Gmail, Outlook jne. Jos käytät versiota asiakasohjelmastasi, jota sen tekijät edelleen canada people tukevat, esim. Outlook 2021, voit olla varma, että sähköpostisi näkyvät siellä sellaisina kuin suunnittelit ne. Voit myös esikatsella sähköpostiasi pöytäkoneella ja mobiililaitteella.

Katso itse, kuinka intuitiivinen uusi vedä ja pudota -sähköpostisuunnittelijamme on. Olemme erittäin ylpeitä tästä ja todella uteliaita mielipiteistäsi, varsinkin koska se on beta-versio, ja työskentelemme edelleen sen parantamiseksi ja uusien ominaisuuksien parissa. Uusi mallieditori on jo saatavilla tililläsi. Ja jos sinulla ei vielä ole Elastic Email -tiliä,

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *