Πώς να γράψετε ένα μαγνητικό Call To Action με copywriting

Πώς να γράψετε ένα Το Call To Action ή το CTA είναι ένα θεμελιώδες μέρος της αντιγραφής, του διαδικτυακού μάρκετινγκ και, αν με ρωτάτε, των διαδικτυακών επιχειρήσεων.

Στο Διαδίκτυο είναι πολύ σημαντικό να κατευθύνουμε τον χρήστη να κάνει αυτό που θέλουμε να κάνει . Αν δεν τον κατευθύνουμε… Θα φύγει χωρίς η επίσκεψή του να μας βοηθήσει να μεγαλώσουμε!

Ακούγεται λίγο εγωιστικό και χειριστικό, αλλά hey

Eίναι πιο εγωιστικό να επισκέπτεσαι έναν ιστότοπο που έχει μια δουλειά πίσω του και να μην λες ευχαριστώ, σωστά;

Σήμερα σας λέω όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα CTA και πώς να τα δημιουργήσετε, ώστε οι χρήστες σας να μην έχουν άλλη επιλογή από το να κάνουν αυτό που θέλετε να κάνουν .

Τι είναι η παρότρυνση για δράση στο μάρκετινγκ και τη διαφήμιση;

Call To Action κυριολεκτικά σημαίνει «κάλεσμα Αγορά μαζικής υπηρεσίας SMS για δράση». Δηλαδή να παροτρύνεις κάποιον να κάνει μια συγκεκριμένη ενέργεια.

 

Αγορά μαζικής υπηρεσίας SMS

Στο μάρκετινγκ, τα CTA είναι υπεύθυνα να

Aένε στο κοινό-στόχο σας τι πρέπει να κάνουν στη συνέχεια. Για παράδειγμα, το “επισκεφτείτε τον ιστότοπο τώρα” σε μια διαφήμιση Facebook Ads είναι CTA. Το “Αγοράστε το τώρα” σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα είναι ένα CTA. Το “Εγγραφή στη λίστα αλληλογραφίας μου” είναι επίσης.
Οι CTA μπορούν να χρησιμοποιηθούν σχεδόν To ne znači živjeti na stranicama društvenih medija σε όλα τα στάδια μιας στρατηγικής μάρκετινγκ, επειδή υπάρχει πάντα κάποιο είδος μετατροπής που μας ενδιαφέρει να ολοκληρώσει ο χρήστης. Και, επιπλέον, μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν σε όλες σχεδόν τις στρατηγικές μάρκετινγκ για τον ίδιο λόγο.

Δεν έχει σημασία αν είναι μέσα κοινωνικής

δικτύωσης, μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, SEO (ναι, ακόμη και στο SEO τα CTA είναι σημαντικά), πληρωμένη διαφήμιση, CRO ή οποιοσδήποτε άλλος κλάδος μάρκετινγκ: τα CTA έχουν πάντα έναν σχετικό ρόλο.

Γιατί είναι τόσο σημαντικά τα CTA;

Τα CTA είναι σημαντικά για τον απλό λόγο ότι adb directory σας επιτρέπουν να αυξήσετε το ποσοστό μετατροπής (ό,τι σημαίνει «μετατροπή» στη συγκεκριμένη περίπτωση – μπορεί να είναι είτε μια αγορά δέκα χιλιάδων ευρώ είτε να σας ακολουθήσω στο Twitter).

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *