Χαρακτηριστικά της Επισκόπησης AI της Google

Χαρακτηριστικά της  Πολύπλοκος χειρισμός ερωτημάτων. Επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν πιο σύνθετες ερωτήσεις εκ των προτέρων χωρίς να τις χωρίζουν σε πολλαπλά ερωτήματα. Για παράδειγμα, η εύρεση ενός στούντιο γιόγκα που είναι δημοφιλές στους ντόπιους, βολικό για τις μετακινήσεις σας και προσφέρει έκπτωση για νέα μέλη μπορεί να γίνει με μία αναζήτηση.

SGE – Επισκόπηση σύνθετων ερωτήσεων

Πίστωση εικόνας: blog.googleproductssearchgenerative-ai-google-search-may-2024

Οπτική, διαδραστική και κοινωνική αναζήτηση : Βελτιώνει την αναζήτηση καθιστώντας την πιο οπτική, διαδραστική και κοινωνικά ελκυστική. Αυτό ευθυγραμμίζεται με την τάση των εργαλείων δημιουργίας εικόνας και βίντεο με τεχνητή νοημοσύνη που κερδίζουν δημοτικότητα και τη χρήση λειτουργιών πολλαπλής αναζήτησης.

SERP εμπλουτισμένων μέσων :

Οι σελίδες αποτελεσμάτων μηχανών Ειδικός επικεφαλής αναζήτησης. SERP) θα διαθέτουν εμπλουτισμένα μέσα για να προσελκύουν αποτελεσματικά. Tην προσοχή των καταναλωτών, αξιοποιώντας το γεγονός ότι το 90% των. Rληροφοριών που μεταδίδονται στον εγκέφαλό μας είναι οπτικές.

Ειδικός επικεφαλής

Generative Sumarization :

Παρέχει μια σύνοψη των παραδοσιακών afb directory αποτελεσμάτων αναζήτησης με τη μορφή. Επισκόπησης AI. Αυτή η επισκόπηση περιλαμβάνει συνδέσμους προς τους. Lστότοπους που ενημέρωσαν τη σύνοψη, καθιστώντας την έκδοση TL;DR (πολύ μεγάλη, δεν διαβάστηκε) των αποτελεσμάτων αναζήτησης.

Ευκολία εύρεσης απαντήσεων: Αποσκοπεί στην απλοποίηση της διαδικασίας αναζήτησης για τους τελικούς χρήστες, προσφέροντας μια συνοπτική περίληψη, η οποία βοηθά στην εύρεση ικανοποιητικών απαντήσεων πιο αποτελεσματικά.

Πώς θα αλλάξει το τοπίο SERP;

Η ενσωμάτωση των Επισκοπήσεων AI algre potansyèl la, gen anpil defi ki re στα αποτελέσματα αναζήτησης προκαλεί ανησυχία στους εκδότες και τους διαφημιστές, καθώς υποδηλώνει μια σημαντική αλλαγή με πιθανές επιπτώσεις. Οι εκδότες φοβούνται την πιθανότητα μειωμένης επισκεψιμότητας παραπομπής, η οποία θα μπορούσε να οδηγήσει σε σημαντικές οικονομικές απώλειες, καθώς οι εκτιμήσεις προβλέπουν μείωση έως και 25 %, που ανέρχεται σε δισεκατομμύρια που χάνονται ετησίως από τα διαφημιστικά έσοδα.

Η ανησυχία επιδεινώνεται περαιτέρω από την έλλειψη διαφάνειας της

Google σχετικά με τα δεδομένα και τις επιπτώσεις στις επισκοπήσεις AI. Παρά αυτές τις προκλήσεις, οι Επισκοπήσεις. AI συνδέονται πίσω με ιστοσελίδες πηγής, κάτι που θα μπορούσε να οδηγήσει σε αυξημένη επισκεψιμότητα για τους εκδότες, εάν αυξηθεί η ικανοποίηση των χρηστών και η χρήση αναζήτησης.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *