8 savjeta za socijalno distanciranje koje vaša tvrtka može primijeniti danas

Tvrtke diljem zemlje polako, ali sigurno počinju se ponovno otvarati kako broj zaraženih koronavirusom opada. Iako je silazni trend obećavajuća vijest za budućnost američkog gospodarstva malih poduzeća, to neće biti uobičajeno. Mnogi vlasnici malih tvrtki morat će slijediti savjete o socijalnom distanciranju kako bi se pridržavali lokalnih i državnih smjernica za COVID-19.

Za tvrtke koje su ostale otvorene ili djelomično operativne s poticajnim financiranjem , to bi moglo značiti uvođenje samo nekoliko jednostavnih promjena. Za druge koji su bili zatvoreni tijekom pandemije, to bi moglo značiti potpuno preispitivanje poslovanja. Vaša djelatnost – zajedno s načinom na koji inače komunicirate s klijentima – također može igrati ulogu u tome kako se prilagođavate.

Primjenjujući ove savjete za socijalno distanciranje u svom poslovanju, možete zaštititi klijente i zaposlenike.

Važnost poštivanja lokalnih i državnih zdravstvenih smjernica za COVID-19

Nakon mjeseci čekanja na odobrenje vlade, razumljivo je da jedva čekate ponovno otvoriti svoju malu tvrtku. Međutim, dok dogovarate ponovno otvaranje, svakako vodite računa o sigurnosti zaposlenika i kupaca.

Smanjivanje sigurnosnih mjera moglo bi smanjiti Kupite Bulk SMS uslugu troškove ili vam pomoći da se brže ponovno otvorite, ali bi moglo imati i negativan učinak. Ako se klijent ili zaposlenik razboli, vaša tvrtka će se možda morati ponovno zatvoriti. Nepoštivanje propisa također može dovesti do prijave vaše tvrtke, novčane kazne ili čak zatvaranja.

Dok planirate ponovno otvaranje, svakako istražite državne, lokalne i industrijske propise. Zatim učinite korak dalje istražujući druge mjere koje vam mogu pomoći da još više zaštitite svoje poslovanje.

kupiti masovnu sms uslugu

8 jednostavnih savjeta za socijalno distanciranje za tvrtke

Ovi savjeti za socijalno distanciranje za ક્લાઉડ સોફ્ટવેર ડેવલપમેન્ટને કેવી રીતે બદલી રહ્યું છે tvrtke mogu vam pomoći da dođete na pravi put za sigurno i ugodno ponovno otvaranje.

1. Nastavite raditi na daljinu i nuditi dostavu/preuzimanje s ulice

Brojevi COVID-19 su pali, ali ne na nulu – zapravo, slučajevi u nekim državama su zapravo naglo porasli . Najbolji savjet za socijalno distanciranje za mala poduzeća je jednostavan: ako možete, nastavite raditi na daljinu i/ili nuditi beskontaktne opcije, poput dostave i preuzimanja s ulice.

Iako možda nije idealno, ove prakse postaju nova norma. Nastavak rada na daljinu i nuđenje ovih beskontaktnih opcija najbolji je način za smanjenje prijenosa.

Tvrtke koje su mjesecima radile od kuće mogle bi to nastaviti raditi neograničeno dugo. Za maloprodaju i restorane nastavak ponude beskontaktnih opcija daje kupcima prijeko potreban osjećaj sigurnosti. Možete čak pokazati pozitivne vrijednosti robne marke tako što ćete ponuditi popust kupcima koji odaberu opciju dostave ili preuzimanja s ulice.

2. Preuredite svoj tlocrt kako biste smanjili blisku interakciju

Možda ste spremni za povratak u ured, trgovinu cmo email list ili restoran. Međutim, vjerojatno ćete morati ponovno razmotriti izgled na temelju novih pravila.

Općenito pravilo je da se držite najmanje dva metra od drugih ljudi. U mnogim uredskim prostorima – posebno onima s kabinama – radnici su puno bliže. Čak i prostrani uredi možda nisu udaljeni šest stopa.

Kako bi se zaposlenici osjećali ugodnije i sigurnije, potrudite se preurediti tlocrt i osigurati dovoljno prostora. Ako vas zanima kako se pridržavati ovih novih pravila, pogledajte neke primjere .

Isto vrijedi i za druge male tvrtke. Što više možete učiniti da smanjite bliske interakcije, to bolje.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *