Koostöö projekteerijaga ja tehniliste kirjelduste koostamine

Ringostati meeskonna suureks üllatuseks olid lihavõttemunad – kleepsud meie töötajatega. Üks kopeeriti meie tegevjuhi naljakalt fotolt, teine ​​kopeeris meie turundajaga kleebise, mida on pikka aega kasutatud ettevõtete vestlustes. Seal on ka viide ühele arendajale – ta kannab sageli flamingodega T-särke. Lihavõttemunad kleepsupakis Tegelege sellega Telegrami kleebis Pakk ilmus korraga kolmes keeles: ukraina, vene ja inglise keeles, kuna suurem osa meie sihtrühmast räägib neid. Tänu sellele mitmekeelsusele ehitati paljud naljad tõlkimatutele sõnamängule ja kultuurilistele viidetele, nagu “krokodill” või “krokodill”.

Koostöö projekteerijaga ja tehniliste kirjelduste

Meile illustraatori leidmisest polnud juttugi, sest pöördusime usaldusväärse töövõtja poole, kellega olime varem koostööd teinud. Kuid eelkõige Spetsiaalne juht oma lugejate jaoks palusime talt loomingulise “köögist” arusaamu loomingulisest koostööst. “Disain on keeruline teenus, ilma spetsiifiliste teadmisteta inimesel on seda raske valida. Seetõttu tuleb võtta ühendust inimestega, kellel on juba positiivseid kogemusi disaineritega töötamisel ja küsida tagasisidet. Kui eelistate teemat uurida ja valikukriteeriumid leida, süvenege lepingusse, mida töövõtjad teile pakuvad.

Tasuta iteratsioonide arv, värviproovid

Spetsiaalne juht

Printimise korral vastutus viivituste eest – need on valikul konkreetsed erinevused” Rustam Tagirov turundaja Ringostat Ärge unustage disaineri portfelli. On ebatõenäoline, et suudate koostöö tulemust 100% ette ennustada, kuid mõistate vähemalt üldist tööstiili ja väldite üllatusi. Suur osa viljakast koostööst sõltub lähteülesandest. Kirjeldage, miks kleebisepakki vaja on, milline see välja peaks nägema, kuidas seda kasutatakse, millised kleebised seal ભવિષ્યના વલણોની olema peaksid. Manustage teid inspireerinud ideed ja oma visandid. Mida rohkem teavet kujundajale annate, seda paremini ta ülesandest aru saab ja seda vähem aega kulub redigeerimiseks. Disaineri, illustraatori lähteülesande näide Nii näeb välja osa Krokopaki tehnilistest kirjeldustest Enamiku Ringostati töötajate jaoks tuli kleebisepakk üllatusena selle väljatöötamise üksikasjadest teadis vaid neli inimest.

Kuid isegi nende seas lahvatasid tõsised kunstivaidlused.

Inimestel on nii erinevad assotsiatsioonid, nii erinevad arusaamad, et võimatu on kõigile meeldida. Selleks peate olema valmis. Seega on oluline teha väga erinevaid valikuid, et leida endale meelepärased. Valeria Shagaka turundaja Ringostat Kuigi illustraatorid suruvad peale julgeid samme. “Igas disainis peaks olema väike detail, mis pilku köidab. Aja jooksul tuleb arusaam, kas see meeldib või mitte, aga kui pilt pähe jääb, on see hea disain. Kui te ei taha poliitikaga flirtida, siis on parem seda mitte teha. Kuid mõned eredad värvikombinatsioonid, mida cmo email list inimesed võivad alguses valesti tajuda, on suurepärane väli katsetamiseks. Dennis El illustraator Tehnilised piirangud Kleebisepaki lisamist Telegrami kirjeldavad suurepäraselt messengeri ametlikud juhised.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *