Kuidas saab ettevõte ürituse ajal sihtida ja stendide külastatavust

Miks on sündmuste sihtimine kasulik? Sihtimine on kontekstuaalne reklaamimehhanism, mis võimaldab teil oma sihtrühma kõigi võimalike hulgast esile tõsta. Selle abiga lõikavad reklaamijad ära ebaolulised vaatajaskonnad. Näiteks nende piirkondade elanikud, kus ettevõte ei tegutse, või need, kes ei vaja reklaamitavat toodet. Ürituse veebireklaami B2B meililoend eesmärk on äratada külastajate tähelepanu. Osalejatele tuletatakse meelde esinemisi, kutsutakse oma ettevõtte stendile, räägitakse võistlustest ja muudest ettevalmistatud tegevustest. Seega võimaldab veebireklaam üritustel suurendada oma ulatust ja täita rohkem üritusel osalemise esialgseid eesmärke : suurendada brändi tuntust; suurendada potentsiaalsete klientide lojaalsust; koguda juhtmeid; korraldada võrgustike loomist; edendada ettevõtete juhte arvamusliidritena jt.

Vaatame lähemalt Facebooki ja Instagrami reklaamimeetodeid

b2b meililoend

Sest suhtlusvõrgustike kerimine on üritusel kasutajate käitumise lahutamatu osa. Hankige rohkem müügivihjeid ja suurendage oma müüki Suurendage Ringostatiga reklaamimise tõhusust ja kontrollige, kuidas juhid kõnesid vastu võtavad Test tasuta Nisy ny fiovana manozongozona Kuidas sündmuse ajal Facebooki vaatajaskonda sihtida Alustame oma ettevõtte kontol uue kampaania loomisega. Me ei taotle konversiooni ega videovaatamiste eesmärki, kuid ootame vaatajaskonnalt võrguühenduseta tegevust. Seetõttu on kampaania eesmärgi parimad valikud: kaubamärgi tunnustamine – eriürituste jaoks; katvus – mittetuumade jaoks. TÄHTIS! Konversioonide veerus on valik „punkti kohalolek“, mis tundub üritusel reklaamimiseks loogiline.

Seda tüüpi kampaania on aga seotud filiaalide

Püsivate füüsiliste aadressidega ja EI sobi olukorrapõhiseks kampaaniaks. Facebooki reklaami sihtmärgi valimine Kui te ei ole ürituse korraldaja, ei saa te reklaame sihtida inimestele, kellele sündmus meeldis või kes märkisid valiku „Ma lähen”. Seetõttu peate publiku kallal kõvasti tööd tegema, esitlema oma potentsiaalset klienti kõige väiksemate detailidega. Geo-sihtimine Esimene parameeter on geolokatsioon. Märkame kaardile sündmuse asukoha ja valime väikseima geograafilise asukoha raadiuse.

Kirjutamise ajal on see 1 km. Kui me ei räägi kohalikust

Viimased külastajad”. Geosihtimine Facebookis Demograafilised parameetrid Järgmisena pakub Facebook seadistada publiku demograafilised omadused: vanus, sugu ja keeled. Väljale Keeled on büroo soovitusest hoolimata siiski parem sisestada oma piirkonnas levinud keeled ja lisaks inglise keel. Viimast on vaja inimestele, kelle telefonil ja Facebooki rakendusel on vaikimisi ingliskeelne liides. Enne ürituse toimumispäeval starti kontrolli kindlasti oma sugu ja vanust: kas määratud parameetrid vastavad tribüünide vahel kõndivatele inimestele. Käitumuslikud cmo email list tegurid Järgmine samm on detailne sihtimine, mille käigus keskendume oma publiku ja ürituse publiku huvidele. Leidke ühisosa ettevõtte ja sündmuse vahel ning sisestage need väljale „Kaasa sobivad inimesed”.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *