Tehnoloogia turundajad peaksid keskenduma

Süvaanalüüsile ja võrdlustele, mis paistavad silma, pakkudes ainulaadseid teadmisi või teostatavaid võrdlusi. Rahandus: Finantspäringud näitasid klikkide arvu vähem dramaatilist 2,3% langust. Kasutajad usaldavad endiselt täispikki artikleid põhjaliku finantsteabe saamiseks. Kuigi SGE pakub põhiteavet finantstingimuste ja -trendide kohta, soovivad investorid sageli põhjalikumat ülevaadet turu liikumisest, investeerimisstrateegiatest ja majandusprognoosidest. Finantssaidid võivad jääda asjakohaseks, pakkudes põhjalikku analüüsi ja eksklusiivseid andmeid, aidates SGE kokkuvõtetest hoolimata liiklust säilitada. Orgaanilise liikluse üldine langus Keskmiselt vähenes SGE tõttu klikkide arv kõigis tööstusharudes 6%.

Kuigi SGE eesmärk on pakkuda paremat kasutuskogemust

Vähendab see paljude saitide liiklust. Meie Rock Contenti vaatenurgast on see üldine langus turundajatele äratuskõne liiklusallikate mitmekesistamiseks. Ainult orgaanilisele liiklusele lootmine ei ole enam turvaline panus, eriti muutuva kasutaja telefoninumbrite raamatukogu käitumise ja arenevate otsingualgoritmide puhul. SGE-st tingitud muutused kasutajate käitumises SGE on muutnud kasutajate käitumist, pakkudes kiiremaid ja põhjalikumaid vastuseid otse otsingutulemustes. Kasutajad on üha enam rahul tehisintellekti loodud kokkuvõtetega, mis toob kaasa vähem klikke orgaanilistel tulemustel. Vähendatud sirvimiskavatsus: inimesed tahavad nüüd kiireid vastuseid selle asemel, et kulutada aega erinevate veebisaitide sirvimisele.

Suurem sõltuvus AI kokkuvõtetest:

kasutajad toetuvad üha enam SGE esitatud kokkuvõtetele, eriti lihtsate teabepäringute puhul. Kohanemiseks peavad sisuloojad keskenduma põhjaliku ja kvaliteetse sisu pakkumisele, mis pakub rohkem väärtust, mida SGE suudab kokku võtta. Ja seda peame Rock Contentis uut sisu luues alati meeles. SGE mõju otsingureklaamidele SGE mõjutab ka otsingureklaamide läbiklõpsamissagedust (CTR) . AI kokkuvõtted sisaldavad sageli reklaamides saadaolevat teavet, mis vähendab nende tõhusust. Kui kokkuvõte annab juba päringule vastamiseks piisavalt teavet, klõpsavad kasutajad reklaamidel väiksema tõenäosusega, mis mõjutab reklaamijate nähtavust. Otsingureklaamide CTR-i vähendamine: Reklaamijad on märganud reklaamide CTR-i langust SGE tõttu. Mõju reklaamija nähtavusele Kuna SGE eesmärk on anda üksikasjalikumaid vastuseid otse tulemuste lehel, leiavad kasutajad sageli otsitava ilma reklaamidel klõpsamata.

telefoninumbrite raamatukogu

Reklaamijatel võib tekkida vajadus oma strateegiad ümber mõelda

Keskendudes mõjuvamale koopiale ja sihtides konkreetseid kasutaja eesmärke. Peamised ülevaated turundajatele Turundajatena tuvastasime mõned olulised näpunäited: SGE jaoks optimeerimine: veenduge, et teie veebisaidi sisu oleks SGE c phone number kokkuvõtetes, pakkudes täpset, väärtuslikku ja struktureeritud teavet. Skeemimärgistuse (struktureeritud andmete märgistamise) kasutamine võib aidata, kuna see hõlbustab tehisintellekti poolt sisu tõlgendamist ja kokkuvõtet. Liiklusallikate mitmekesistamine: ärge lootke ainult orgaanilisele liiklusele; Keskendu ka sotsiaalmeediale, e-turundusele ja teistele kanalitele. Kohandage SEO strateegiaid: keskenduge rohkem pikkadele märksõnadele ja nišiteemadele, kus SGE kokkuvõtteid tehakse harvemini.

Parandage kasutajakogemust:

Täiustage oma veebisaiti, et säilitada klõpsavad külastajad. Kiired laadimisajad, mobiili optimeerimine ja intuitiivne navigeerimine on võtmetähtsusega. Täiustage reklaamikoopiat ja uurige konkureerivaid eristavaid tegureid (USP): muutke oma reklaamitekst köitvamaks ja suurendage kasutajate kavatsust SGE pükstes silma paista. Tõstke esile kiom da efiko povas havi vida identeco sur via organika videbleco? konkurentsivõimelised eristajad, mida tehisintellekt ei suuda lihtsalt kokku võtta. Sihtlehtede optimeerimine: veenduge, et sihtlehed oleksid optimeeritud otsingureklaamidel klõpsavate kasutajate hoidmiseks ja teisendamiseks. Järeldus Google’i otsingu generatiivne kogemus (SGE) on otsingumaastikul muutlik ja selle mõjud on erinevates tööstusharudes märkimisväärselt erinevad.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *