Agentuur võttis väljakutse vastu ja töötas käivitamiseks

Välja mitu SEO strateegiat, nagu veebisaitide URL-ide, pealkirjade ja metakirjelduste optimeerimine, ajaveebi sisu loomine ja värskendamine ning linkide loomise strateegia rakendamine. Juba enne kaubamärgi ametlikku lansseerimist suutis agentuur asetada Omoda asjakohaste kohalike otsingute otsingutulemuste tippudele. Ja peale reklaamikampaaniate algust suutis Grupo Gamboa jääda esikohale kaubamärgi põhimudeliga seotud otsingutes 2 kuud ja brändi kolmes põhimärksõnas 3 kuud järjest. See tõi kaasa 6-kordse tõusu klikkide arvus ja orgaaniline liiklus moodustab nüüd 75% ettevõtte koguliiklusest. See ootusstrateegia koos töötamisega kohalikele nõudmistele vastavate konkreetsete märksõnadega võimaldas Grupo Gamboal tekitada avalikkuses huvi ja uudishimu uue kaubamärgi vastu juba enne selle ametlikku turuletoomist.

Samuti võite olla huvitatud Turunduse olukord 2024:

Isikupärastamine on sisuturunduse valdamise saladus Google’i SEO juhend algajatele on uuendatud! Vaadake, kuidas teadmisi kasutada! 21 parimat SEO näpunäidet algajatele! SEO sisuturundus: juhend algajatele Väikese mahuga märksõnade integreerimise viisid oma SEO strateegiasse Oli selge, et kuigi madala otsingumahuga märksõnade kasutamine Google’is on nišistrateegia, on see strateegia, mis töötab. Vaadake mõningaid näpunäiteid faksiloendid nende terminite kaardistamiseks ja nende kasutamiseks otsingumootoritele optimeerimisel. Märksõna tuvastamine ja valik Märksõna uurimistööriistad võimaldavad teil määrata otsingumahu filtri, et kuvada ainult vähese mahuga termineid. Mõned näited populaarsetest märksõnade planeerijatest on Google’i märksõnade plaanija, Ubersuggest ja SEMrush. See on kiire viis madala konkurentsivõimaluste tuvastamiseks, mida saab teie SEO strateegias ära kasutada. Siin on muid näpunäiteid, kuidas teha kindlaks, kas väikese otsingumahuga märksõna on hea.

Valida termineid mis on otseselt seotud potentsiaalsete

Klientide sisu ja vajadustega; valige sama märksõna variatsioonid, et suurendada oma orgaanilise liikluse potentsiaali; otsige märksõnu, mis sisaldavad teie kaubamärgi nime või konkreetseid kaubamärke; Kui teil on ainulaadne toode, sihtige märksõnu, mis on seotud probleemiga, mida teie toode lahendab. Kõik vähemotsitud märksõnad pole head võimalused. Valige need, mis on asjakohased ja millel on potentsiaali meelitada ettevõttesse tõelisi kliente. Optimeerimine ja strateegiline kasutamine Madala otsingumahuga märksõnu saate kasutada mitmel viisil, näiteks luua sisu, mis aitab nende terminite teemadel rääkida. Oletame, et aiandusveebi omanik soovib meelitada inimesi, kes on huvitatud haruldastest taimedest. See võib luua sisu selliste märksõnade nagu „haruldaste taimede hooldus” ja „kuidas kasvatada haruldasi liike” ümber.

faksiloendid

Seega kui keegi otsib neid teemasid Google’ist

Ilmub see sisu tõenäoliselt esimestes otsingutulemustes. Teine võimalus on kasutada vähem populaarseid märksõnu koos teiste suurema otsingumahuga märksõnu. Antud juhul on idee panna sisu ilmuma vähem populaarsete terminite otsingutes. Vaadake teisi näpunäiteid väikese otsingumahuga märksõnade strateegiliseks kasutamiseks. kasutada väikesemahulisi märksõnu pealkirjades ja subtiitreid ettevõtte ajaveebis avaldatavas sisus; kasutada c phone number neid märksõnu tasulistes sotsiaalmeedia postitustes ja kampaaniates ; lisada ettevõtte põhiveebisaidi KKK jaotistesse väikesemahulisi märksõnu; kohandada sihtlehti konkreetsete kampaaniate jaoks märksõnadega. Järeldus Selge on see, et jah, madala otsingumahuga märksõnadesse tasub investeerida, eriti hästi planeeritud strateegia korral.

Neid tingimusi arvesse võttes saavad ettevõtted

Sihtida konkreetseid nišše, seista silmitsi väiksema konkurentsiga, suurendada SEO ROI-d ja tekitada huvi oma toodete või teenuste vastu. Nende võimaluste eiramine võib kaasa tuua raha maha jätmise ja võimaluse kaotada kvalifitseeritud müügivihjeid. Niisiis, selle asemel, et need terminid kõrvale heita, kui neid otsib kuus vaid 10 või 20 inimest, kuidas oleks, kui kohandaksite oma SEO strateegiaid? Tulemus võib olla üllatav. KKK Mis on väikese kuidas saab ettevõte ürituse ajal sihtida ja stendide külastatavust mahuga märksõnad? Väikese mahuga märksõnad on terminid, mis on seotud Google’i suhteliselt väikese otsinguliiklusega. See näitab, et kasutajad ei otsi neid vähem, kuid võivad olla kasulikud segmenteeritud vaatajaskondadeni jõudmiseks. Miks investeerida väikese mahuga märksõnadesse? Investeerimine väikesemahulistesse märksõnadesse võimaldab teil pääseda juurde konkreetsetele niššidele, seista silmitsi väiksema konkurentsiga, suurendada SEO ROI-d ja saavutada kõrgema müügivihje konversioonimäära.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *