Estàs rebent estafa a l’aplicació Cash? Janeiro Starks havia utilitzat amb seguretat la plataforma de l’aplicació Cash durant tres anys, però tot va canviar quan el seu xec d’assegurança de 21.000 dòlars es va quedar enganxat com a “pendent” al seu compte [ * ].
Primer, Starks va contactar amb l’aplicació Cash per correu electrònic, però necessitaven temps per investigar la transacció. Així, amb pressa per rebre els seus diners, va buscar a Google “Suport de l’aplicació Cash” i va ser portat a un lloc web d’aspecte legítim, amb el logotip de l’aplicació Cash.
Va trucar al número de telèfon que apareix al lloc i el representant d’assistència li va demanar el seu PIN d’inici de sessió per “arreglar” el problema. Però tan bon punt va penjar, els diners van desaparèixer del seu compte .
Starks va ser víctima d’una estafa de l’aplicació Cash. I, per desgràcia, no és l’únic
Els estafadors han acudit a l’aplicació Cash perquè saben que poden aprofitar la seva velocitat, l’anonimat i la confusió per als usuaris sobre com funcionen les aplicacions de pagament.
Si voleu utilitzar l’aplicació Cash de manera Responsable de WhatsApp segura, heu d’entendre com funcionen aquestes estafes, què heu de tenir en compte i com mantenir el vostre compte segur.
L’aplicació Cash és segura?
Sí, la plataforma de l’aplicació Cash és segura.
L’aplicació Cash utilitza l’última tecnologia de detecció de fraus , aprenentatge automàtic i xifratge d’avantguarda per protegir els vostres diners i dades. Quan inicieu una transferència, la vostra informació s’encripta i esteu protegit per la suite de gestió de vulnerabilitats de l’aplicació Cash que us protegeix dels estafadors.
Però què passa amb els factors humans contra els quals les màquines no es poden defensar?
Preneu mesures: si heu estat víctima d’una asia phone number estafa de l’aplicació Cash, el vostre compte bancari, correu electrònic i identitat podrien estar en perill. Proveu la protecció contra robatori d’identitat d’Aura gratuïtament durant 14 dies per protegir la vostra identitat contra els estafadors.
Com funcionen les estafes de l’aplicació Cash
Les aplicacions de transferència de diners són maneres ràpides i còmodes de pagar amics i familiars o dividir factures. Però hi ha un perill enorme que no tothom sap: un cop envieu diners mitjançant l’aplicació Cash, gairebé no hi ha manera de recuperar-los.
Enviar diners a l’aplicació Cash (o aplicacions de pagament mòbil similars com Zelle i Venmo ) és com lliurar físicament diners en efectiu a algú.
Els vostres diners no estan Таркиш дар корхонаи коркарди нафти Ирвинг дар Канада assegurats per la FDIC, com ho estarien al vostre compte bancari. Per tant, si us estafa a l’aplicació Cash, no teniu cap protecció ni recurs per reclamar els vostres diners. Segons el Better Business Bureau (BBB), només el 3,7% de les persones estafades a l’aplicació Cash van poder recuperar els seus fons [ * ].
Els estafadors s’aprofiten d’aquest element humà per estafar milions d’usuaris
Cada dia, els estafadors presenten noves estafes potencials de l’aplicació Cash. Aleshores, quins esquemes hauríeu d’estar atents?
Les 14 últimes estafes d’aplicacions d’efectiu per evitar
Correus electrònics de pesca i llocs web falsos
Estafes de “flipping” d’efectiu
Llocs web d’atenció al client de l’aplicació Fake Cash
Criptomoneda de l’aplicació Cash i estafes de Bitcoin
Obsequis #CashAppFridays i #SuperCashAppFriday
Notificacions de pagament falses de l’aplicació Cash
Gent “accidentalment” que t’envia diners a l’aplicació Cash
Alertes de seguretat falses
Estafadors que venen articles difícils de trobar
Estafes de coronavirus a l’aplicació Cash
Estafadors que demanen el vostre SSN
Recepció de targetes de dèbit falses de l’aplicació Cash per correu
Estafadors que demanen targetes regal
Estafes romàntiques a l’aplicació Cash
Aquí teniu detalls detallats sobre aquestes estafes de l’aplicació Cash i com detectar-les abans de ser estafat.
1. Correus electrònics de pesca i llocs web falsos que us roben les dades d’inici de sessió de l’aplicació Cash
La pesca es produeix quan els estafadors es fan passar per persones, organitzacions o llocs web legítims amb l’objectiu de robar la vostra informació personal. La majoria dels atacs.
de pesca es produeixen per correu electrònic, però també podeu rebre.
missatges de text falsos (smishing), trucades telefòniques ( vishing ) o fins i tot acabar a llocs web de pesca ( pharming ).
Segons l’FBI, la pesca va ser l’amenaça en línia més comuna el 2020, amb més de 241.342 víctimes
Com detectar una estafa de pesca de l’aplicació Cash:
Quan feu clic a un enllaç, us portarà a un lloc web que mostra signes d’una estafa de pesca.
Com informar de les estafes de pesca a l’aplicació Cash: