Bitvu o SEO analyzujeme den po rozloučení Juana Carlose I

Ano, také jsme se chtěli připojit ke stovkám médií a blogů, které přinesly zprávy o loučení krále Juana Carlose I. Ale přistoupíme k tomu po svém a budeme hovořit o bitvě SEO, která byla zažita při získávání první pozice SERPs , v den, kdy jsem si jistý, že nám umožnil překonat rekordy návštěvnosti těch médií, která vyhrála hru.

Obsah Skrýt ]

  • Nenechte si ujít jedinou návštěvu!
  • Bitva ve Zprávách Google
  • Jedno klíčové slovo, které všem bude dominovat
  • Všechno jde sem! Některá média dělají Adwords
  • A vítězem je…

Nenechte si ujít jedinou návštěvu!

To by si myslelo SEO oddělení El Mundo Zvláštní vedení a zdá se, že tak toho dosáhli. Jak je uvedeno v této zprávě , El Mundo chtěl získat všechny návštěvy, které pocházely ze souvisejících klíčových slov , a proto neexistuje lepší způsob, jak to udělat, než je vložit do h1. Něco komplikovaného, ​​ale v tomto případě El Mundo použil originalitu k dosažení tohoto titulu.

 

V jediném článku byla posílena následující klíčová slova:

  • Král abdikuje
  • Král rezignuje
  • Král rezignuje

Kdyby byl někdo bezradný, skončil by také na stránce El Mundo.

Bitva ve Zprávách Google

Vzhledem k důležitosti, kterou Google přikládá Zprávám Google, zjišťujeme, že bitvy o SEO mezi digitálními médii nejsou jen čistě organické, ale také ve Zprávách Google . V našem blogu jsme již viděli, že pozice ve Zprávách Google má určité zvláštnosti , El Mundo opět vyhrál hru a umístil se na první pozici.

Zvláštní vedení

Jedno klíčové slovo, které všem bude dominovat

Kromě klíčových slov, která El Mundo 15 шрыфтоў субтытраў для любога стылю: вычарпальны спіс  používal k tomu, aby „vzal celý dort“, bylo jedno klíčové slovo, které vyčnívalo nad ostatními, protože bylo nejpoužívanější v rádiu a televizi . Když k tomu dojde, lidé automaticky přejdou na internet a vygooglují jej, aby zjistili více. Toto klíčové slovo bylo „král abdikuje“ , a jak vidíme na tomto obrázku od @BRodrigalvarez , všichni šli za toto klíčové slovo bojovat.

 

Všechno jde sem! Některá média dělají Adwords

Všimněte si, že jsem to nikdy předtím btc databasees  neviděl a včera se to stalo.  Kuriózní strategie následovaná médii jako El Mundo nebo La Vanguardia.

 

A vítězem je…

Je brzy, protože dnešní návštěvy s těmito klíčovými slovy budou stále přicházet, ale podle mého skromného názoru z El Mundo byly věci provedeny velmi dobře .  Důkaz toho, že se v redakcích něco mění a že SEO může být klíčem k tomu, aby digitální média byla zisková.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *