Více vám o tom řeknu v dalším odstavci.

1. Název článku SEO, optimalizovat nebo ne?
Když píšete článek na blog, název má dvojí význam:

Upoutejte pozornost čtenáře

Buďte nápomocní při indexování svého článku ve vyhledávačích
S názvem vašeho blogu optimalizovaného pro SEO poprvé oslovujete čtenáře. Kdybychom chytali ryby, název vašeho článku na blogu by byl červ, který se má umístit na háček.

Cílem je umět vzbudit v uživateli zvědavost . S titulem musíte proniknout do jeho tužeb, odhalit jeho obavy a předložit platné řešení jeho problémů. Vždy přemýšlejte o psaní článku s ohledem na potřeby, přání a očekávání vaší cílové skupiny.

SEO článek pro psaní blogu efektivní název

Easy Web Marketing Nicola Onida SEO copywriter
Název SEO článku na blogu: rozdíl mezi názvem značky a H1
Z pohledu SEO je důležité, aby byl váš titul dobře zkonstruován, abyste dosáhli lepších výsledků organické návštěvnosti.

Title Tag, základní pro on-page SEO optimalizaci, je prvkem Seznam zemí HTML kódu, který slouží k určení nadpisu webové stránky. Článek na blogu není výjimkou, takže vždy nezapomeňte nastavit Název značky.

Seznam zemí

Nezaměňujte název titulku s nadpisem 1 nebo H1 . H1 je hlavní záhlaví stránky, zvýrazněné z grafického i sémantického hlediska obsahu. H1 je také faktorem SEO positioningu , proto je velmi důležité jej nastavit.

 

Jak napsat dobrý SEO titulek

I když se algoritmus Google často mění, doporučuji Online omdømme mellem Acting og Reacting napsat název značky s méně než 60 znaky . Technicky nesmí přesáhnout velikost 600 pixelů. Tímto způsobem bude kompletně zobrazen na stránce s výsledky vyhledávání. V opačném případě Google zkrátí název vašeho článku blogu na SERP:

SEO článek pro značku názvu blogu zobrazený v SEO copywriter kcrj SERP Easy Web Marketing Nicola Onida
Připomínám, že pokud používáte CMS k psaní vašich SEO článků a publikování na firemním blogu, nemůžete rozlišovat Tag Title a H1. Platformy pro tvorbu webového obsahu, jako je WordPress, obvykle identifikují H1 ve značce Title Tag.

Pokud používáte WordPress, budete muset použít plugin, který vám umožní tento aspekt optimalizovat. Osobně používám RankMath, ale mezi nejpoužívanější nástroje patří také Yoast SEO.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *