11 ilmaista ilmoitussähköpostimalliesimerkkiä, jotka kiinnittävät huomiota

Jos olet lähettänyt sähköpostimarkkinointisisältöä aiemmin, olet todennäköisesti koonnut ilmoitussähköpostin, vaikka et tiennyt sitä silloin. Loppujen lopuksi yksi suurimmista syistä, miksi yritykset ottavat yhteyttä tilaajiinsa, on kertoa heille uusista ja jännittävistä päivityksistä – ja juuri sitä ilmoitussähköpostit tekevät.

Ilmoitussähköposti on eräänlainen sähköpostimarkkinointiviesti, jonka yritykset lähettävät tiedottaakseen uusille tilaajilleen ja uskollisille asiakkailleen jännittävistä uutisista, päivityksistä tai muutoksista.

Jos haluat luoda oman ilmoitussähköpostin, älä etsi enää. Tämä artikkeli tarjoaa sinulle upeita esimerkkejä oman ilmoitussähköpostimallin inspiroimiseksi, parhaita vinkkejä ja parhaita käytäntöjä, jotka voit ottaa käyttöön heti. Aloitetaan.

Mikä on ilmoitussähköpostin tavoite?

Ilmoitussähköpostin tavoite on yksinkertainen: jakaa jännittäviä, liiketoimintaan liittyviä uutisia sähköpostin tilaajien kanssa. Tässä on joitain suosituimmista tyypeistä:

Kampanja- tai myyntiilmoitussähköpostit
Ilmoitussähköpostit ovat hyviä yrityksille ja niiden asiakkaille. Ne johtavat enemmän konversioihin, parempaan myyntiin ja korkeampiin tapahtumiin osallistumisprosentteihin yrityksille – kaikki samalla ilahduttaen asiakkaita erittäin merkityksellisellä, arvokkaalla sisällöllä.

Suunnittele sähköpostit, joita ihmiset C-tason johtoryhmä rakastavat saada
Kauniita sähköposteja. Niin helppoa kuin se on. Ota selvää, miksi sekä aloittelijat että asiantuntijat rakastavat liiketoimintansa kasvattamista Flodeskin avulla.

Aloita ilmaiseksi

C-tason johtoryhmä

11 sähköposti-ilmoitusmallia ja esimerkkejä

Yrityksesi voi käyttää ilmoituksia useilla tavoilla kannustaakseen sitoutumista verkkosivustoosi ja sosiaalisessa mediassa. Mutta koska asiakkaiden muuntaminen ja myynnin parantaminen ovat usein päätavoite, aiomme keskittyä ilmoitustyyppeihin inspiroidaksemme markkinointitoimiasi.

1. Ilmoitus uudesta podcast-jaksosta
There She Rose -podcastia isännöi Kio estas la avantaĝoj de datuma stokejo? The Rising Wolf , Jamie Sea. Hän on vaikuttaja, ajatusjohtaja ja vaurautta kasvattava valmentaja, joka on intohimoinen auttamaan yrittäjiä saamaan takaisin taloudellisen voimansa – hänen omalla High Vibe Money Mama -kehyksellään muiden dynaamisten strategioiden ohella.

Rakastamme tapaa, jolla Jamie jakaa uudet podcast-jaksonsa tilaajaluettelonsa kanssa. Hän kokoaa yksinkertaisia ​​mutta mukaansatempaavia aleart news ilmoitussähköposteja, jotka kertovat lukijalle hieman jakson sisällöstä, ja tarjoaa suoria linkkejä yleisölleen kuunnellakseen useilla eri alustoilla, kuten Apple Podcastit, Google Podcastit ja Spotify.

Vinkkejä uusien podcast-ilmoitusten tekemiseen
Keskity sisältöösi: Sen sijaan, että yllätät lukijan kirkkailla väreillä, räikeällä medialla ja päällekkäisillä grafiikoilla, pidä asiat virtaviivaisina ja anna työsi puhua puolestaan.
Näytä kasvosi: Podcastin menestys riippuu suuresti siitä, kuinka paljon kohdeyleisö pitää isännästä. Yleisesti ottaen yleisö pitää muiden ihmisten näkemisestä markkinointisisällössä, koska se saa viestin näyttämään henkilökohtaisemmalta ja suhteellisemmalta. Siksi sinun kannattaa yrittää sisällyttää podcast-ilmoitukseesi kuva itsestäsi.
Tee podcastisi kuuntelemisesta til

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *